Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas Epic
Plymouth on kõva klubi, hiljuti hangiti enda ridadess värvikas nigeerlane Taribo West ja puha Oleks väga täkk, kui Ingemar lepingu saaks
Eriti kõva oli nende eelmise hooaja 17. koht (3 punkti väljalangemisest). Muidugi divari tase on tegelikult suht ühtlane.
Mina nimetaks teda ka kõvaks klubiks, oli ta ju sellise tuntud suurklubiga kui Leeds enam-vähem samal pulgal-tasemel eelmine aasta.
Algselt postitas Epic
Plymouth on kõva klubi, hiljuti hangiti enda ridadess värvikas nigeerlane Taribo West ja puha Oleks väga täkk, kui Ingemar lepingu saaks
Eriti kõva oli nende eelmise hooaja 17. koht (3 punkti väljalangemisest). Muidugi divari tase on tegelikult suht ühtlane.
Mina nimetaks teda ka kõvaks klubiks, oli ta ju sellise tuntud suurklubiga kui Leeds enam-vähem samal pulgal-tasemel eelmine aasta.
Sama loogika alusel peaks Plymouth muidugi Wigani asemel juba tippliigas mängima. Kuid mis ma ikka analüütikutega vaidlen.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Algselt postitas Epic
Sama loogika alusel peaks Plymouth muidugi Wigani asemel juba tippliigas mängima. Kuid mis ma ikka analüütikutega vaidlen.
Ma panen teinekord siis neid naerumärke ka, aga seniks on minu kui kohaliku jumaluse tahtel ka analüütiku arvamus, et Inx sobiks nii füüsiliste- kui isikuomaduste põhjal Inglise jalgpalli imehästi.
Paar väljavõtet viimasest kontrollmängust (0:0) klubi koduleheküljelt:
The front pairing in the first half of trialist Ingemar Teever and Mickey Evans worked reasonably well, although after the break Teever was replaced by Nick Chadwick, with the international striker due to head back to Estonia to play for his team TVMK Tallinn on Saturday.
.
.
.
Trialist Teever worked hard and displayed some good touches but also showed some poor points that would need to be ironed out of his game; hence his future with Argyle will be weighed carefully.
Mina ennustaks selle põhjal et pigem ei lähe kaubaks.
Heh, oli see siis reisiväsimus või eilne pidu, aga nadi-nadi oli Ingemar täna tartlaste vastu. neid ohkimisi ja kohtunikuga kauplemisi. ei mingit \"tahan mängida\" olemist platsil.
kahju.
Kuulsin samuti sellest, testimine pidavat olema koondise järgmise mängu päevadel. Aeg valiti just selline seepärast, et Ingemari Goes koondisesse ei valinud. Järelikult tuleb mujale ennast näitama minna.
Kommentaar