Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Mart Poom - uus karjäär uues kohas\'
Algselt postitas eestimees
Algselt postitas Kaspy
Poom täna Praha Sparta vastu Arsenali pingil Põhikas alustab Almunia
mis siin rõõmustada?
Jah midagi rõõmustavat siin tõesti pole Oleks Poom põhis siis ma allles rõõmustaks.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Algselt postitas Ch1ller666
Algselt postitas eestimees
Algselt postitas Kaspy
Poom täna Praha Sparta vastu Arsenali pingil Põhikas alustab Almunia
mis siin rõõmustada?
Jah midagi rõõmustavat siin tõesti pole Oleks Poom põhis siis ma allles rõõmustaks.
Nonoh,kui sa nii ütled,natuke utoopiline küll hetkeseisus aga..ime et üldse Almunia põhis on ja Lehmann pole kooseisus,no võibolla Arsenali seisu vaadates küll pole vahet aga,vaevalt et Wenger Poomi asetamisega põhikasse üllataks
Algselt postitas SleepWalking
Algselt postitas Ch1ller666
mistõttu manyoo avatar arsenali oma vastu vahetunud on?
Tead sellega on selline lugu et ma mängin PES5\'es Arsenaliga Master Leauge\'i ja asi pole üldse Poomis või selles et ta seal mängib kuna ma pole Poomi isegi mitte Arsenali üle viinud. Mängu default settingus on ta nimelt Sunderlandis kuna teate ju isegi kui viimasel sekundil see üleminek toimus. Ja arsenali valisin ma PES\'es sest et neil on ilusaima muruga väljak.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Tänane kooseis
Sparta vastu
ARSENAL
Manuel Almunia
Lauren
Kolo Toure
Sol Campbell
Gael Clichy
Jose Reyes
Gilberto
Mathieu Flamini