Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Mart Poom - uus karjäär uues kohas\'
nagu Jelle jutust aru võis saada tänases pressikonverentsis siis Poom Poola vastu puurilukk ,(mitte et mul midagi kontenko vastu oleks aga poomil ka natuke mängida vaja )
Poomi pole unustatud. Eile soomes oli seda hästi näha, kui Poom platisle sooja läks tegema oli sihuke kisa ja soe vastuvõtt.
Näost oli näha, et poomil võttis südame soojaks seest.
Tere,
pole eriline jalgpalli fänn, kuid tahaks ühele sõbrale jõulukingi teha ja seetõttu oleks vaja Mart Poomiga ühendust võtta. Kas keegi teab tema meili, eeldan, et tel nr siin ei levi, normaalne ka.
tänud kõigile abistajatele
Triin
Algselt postitas Chamiga
Tere,
pole eriline jalgpalli fänn, kuid tahaks ühele sõbrale jõulukingi teha ja seetõttu oleks vaja Mart Poomiga ühendust võtta. Kas keegi teab tema meili, eeldan, et tel nr siin ei levi, normaalne ka.
Triin
Algselt postitas Chamiga
Tere,
Triin
mart.the_poominator.poom@arsenal.com
“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
meistrite liiga uus voor! Poom pidavat 98 % kindlalt pingil istuma! kolmandat korda! juhuuu ! võiks almunial midagi juhtuda, siis saaks Poom mängu, esimene eestlane meistrite liigas! aga see ei tähenda kui Almunia oma sõred ära murrab või jakkust välja lendavad mina süüdi olen! jakust on mulgi näppud tulnud
Eesti surub kõik vastased vastu muru
ja teeb neist üldse saepuru.
Kommentaar