Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mart Poom - uus karjäär uues kohas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mart Poom - uus karjäär uues kohas\'

Arsenali laenul oli minu meelest kindlasti 1 suur pluss - Mardile anti lõpuks rahu paraneda, mida ta polnud kunagi saanud ei derbys ega sunderlandis. Loodetavasti pikendas selline sportlikult poolkõva sügis koos korraliku taastusraviga Poomi karjääri nii mõnegi aasta võrra.

Kommentaar

väga nõus eelkõnelejaga.Ja samas ma ei näe põhjust miks nad peaks tahtma vastu kevadisi tähtsaid mänge Hoyte`i pinki nühkima kutsuma ja korraliku 3-nda väravavahi ära annaks.Kui peaks midagi juhtuma Lehma või M*nniga, siis olemas vahetus.
      Minu andmetel ülejäänd vennad ei tule arvesse

Kommentaar

Algselt postitas vello99

Algselt postitas luutik

Algselt postitas vello99

Algselt postitas eston maravilha

kõik naiivitarid tõstke käed üles, kes arvasid, et poom saab arsenali eest platsile, kui ülejäänud 2 - lehmann ja almunia - on terved!
        Ausalt öelda olin selles kindel.
        ja miks selles siis nii kindel võis olla? Kas nüüd on siis hea meel ka, et õigesti arvasid?
        Mis hea meel? Millest sa räägid? Mu postitust ikka lugesid? Olin 100 % kindel, et kui Almunia ja ***m*nn terved on, saab Poom kindlasti väljakule. Nii ka kirjutasin. Ja loomulikult olen kurb, et ta väljakule ei saanud.

Samas ega see Eesti jalgpalli tippsaavutust ei tuhmista. Juba fakt, et eesti jalgpallur kutsuti Euroopa superklubi kolmandaks väravavahiks näitab Eesti jalgpalli arengut.
        ... pigem näitab see Poomi fanaatilist töötahet ja pühendumist treeningutele.

Kommentaar

to vello99 . ma pean sinu ees vabandama. Sain jutust valesti aru. Küsimus oleks pidanud minema maruvihasele.

Kommentaar

Täna Spordifookuses näitab Marti Londonis!

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12

Täna Spordifookuses näitab Marti Londonis!
              oo, mis ta teeb seal?

Kommentaar

Nopib pinde tagumikust.

Lähen võtan oma mantli...
                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Nopib pinde tagumikust.

Lähen võtan oma mantli...
                  Valus killuvend oled ikka! praegu ehk nopib pinde, aga vaatame mis saab peale 1.jaanuari! Võiks arvata, et siis on vähem pinde tagumikust näppida, ses suhtes et almunia tahab ju ära sealt ning ehk äkki mardiga ikka pikendatakse lepingut ning kui ka mitte, siis sunderlandis oodatakse teda tagasi!
                  //

Kommentaar

enne hakkab maakera teistpidi pöörlema kui arsenal poomiga lepingut pikendab

Kommentaar

Siin pidi nii mõnekümne aasta pärast võibolla komeet maad tabama, paari päeva tagune Postimees kirjutas ka, et see võib Maakera rööpast välja viia

Kommentaar

Mart Poom on ikka tõsine legend. Tõsine eeskuju igale väiksele spordimehehakatisele nii tavaelus kui ka sportlasena. Retsept. Loodame, et tulevikus on midagi toredat veel tema rindelt kuulda.

Aga Kunn või keegi, kas ei võiks miskil ajal valmistada teatud hulk temaatilisi märke, kus oleks peale kirjutet \"Mart Poom - legend\" vms ja mingi vastav pildike? Oleks igatahes millestki sellisest huvitatud...

Kommentaar

Algselt postitas skint

Mart Poom on ikka tõsine legend. Tõsine eeskuju igale väiksele spordimehehakatisele nii tavaelus kui ka sportlasena. Retsept. Loodame, et tulevikus on midagi toredat veel tema rindelt kuulda.

Aga Kunn või keegi, kas ei võiks miskil ajal valmistada teatud hulk temaatilisi märke, kus oleks peale kirjutet \"Mart Poom - legend\" vms ja mingi vastav pildike? Oleks igatahes millestki sellisest huvitatud...
                          Päris hea mõte. Ja kui Arsenal veel lepingut ka pikendaks...

Kommentaar

Spordifookus (tavaliselt kordavad spordiuudistes mingi osa üle) vahendas Ajaxi eelselt pressikonverentsilt Wengeri sõnu Poomi kohta, mis kõlasid umbes nii: hindan teda väga kõrgelt, tegu on väga hea väravavahiga ning kavatsen talle kindlasti võimaluse anda, kuid pole seda seni teinud sest Almunia on mänginud hästi ning oleks ebaõiglane ta (Almunia - e.) praegu välja jätta.

Et siis säh teile parastajad, kes omal pinde persest välja nopivad ning ennast Mardiks peavad :P

Kommentaar

Vastus teemale \'Mart Poom - uus karjäär

Väga hea klipp Spordifookuse poolt.

Raisk, Arsenal hakkas meeldima.
                              Aga kui tõesti Wenger nii hea sõnaga, siis on Mardil suured sanšid.

Alumunia võiks ära minna :P Aga tundus ka väga tore persoon

Kommentaar

Üldiselt on ju üsna tihti näha, et managerid räägivad kuidas nad kehvapoolse mängija ostsid ja teda ei kavatsegi mängitada.

Kõigile inimestele, kes üheski päevas mingit päikest ei oska nöha, lisaksin, et mu siinsed postitused on suunatud eufoorilistele \"jalgpallivännidele\", mitte Poomi suunas.
                                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                                The Special One

Kommentaar

Working...
                                X