Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Meeuwiselt väga ilus värav! Oper on ka ikka paar korda oma ära raisanud, aga üldpildiga võib ikkagi rahule jääda. Kahju, et need kaks 2vs1 rünnakut ära ei kasutatud..

Kommentaar

ma ei mäleta täpselt aga 23. minutil polnud oper suluseisus. kommenteerija ütles ise kah. Ning 43. minutil tuli ilus tsenta operile aga hüppas mööda. Muidu tublid poisid, 2-0. Nagu öeldi, eduseis võiks suurem olla, psv pole millegiga silma paistnud, ainult lõhuvad roda mängijaid
      loodame et 2. poolaeg ära ei väsita, nagu varem on olnud

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
        uskumatu! Roda poolajaks 2-0 ees - seejuures enam kui teenitult. Domineeritakse täielikult, rünnakud on kiired ja efektiivsed, sellal kui PSV on kaitses võimatult saamatu ja ründes hambutu. võimalusi arvestades võiks Roda eduseis suuremgi olla.

Oper on aktiivne, kuigi millegi märkimisväärselt positiivsega hakkama pole saanud - mõned head söödud, mõned suluseisud, mõned sööstud headesse positsioonidesse, kus pole õigel ajal palli saanud.
        Korralikku mängu on see hooaeg ka Feyenoordi ja Ajaxi vastu näidatud aga millegi pärast on teine poolaeg ära vajunud.

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
          ma ei mäleta täpselt aga 23. minutil polnud oper suluseisus. kommenteerija ütles ise kah.
          Korduses tundus mulle ka, et pigem oli tagumise kaitsjaga ühel joonel.

Kommentaar

Jesss! Jesss! Oper!!!

Kommentaar

Wow, PSV saab ikka korraliku sauna...

Kommentaar

Oooooopper! !
                Uskumatu 3-0 !

Kommentaar

kesiku väravat ka juba näha saab?

Kommentaar

Kust mängu vaatate?
                    Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                      kesiku väravat ka juba näha saab?
                      Ja nüüd kõik koos:
                      heihoo, heihoo, Keskerakond on hoos!
                      alles nüüd ta sisse saab õige hoo!

mina valiks jobuks jälle, ainult üks värav. onju jph liikmed.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Oli kah siis ilus värav?
                        Ma kahjuks ise ei näe, Viasati kanalid näitavad praegu ainult Bundesliga mängu Dortmund - Bielefield, kus toimub kah väravate sadu

Kommentaar

pikk pass ette, kaitsjalt valearvestus, opi 1-1 ja terava nurga alt tagumise posti kõrvale laks. külmalt.

Kommentaar

PSV kaitse on küll ikka totaalne juust aga rõõmu teeb kõvasti Roda mäng ja samuti ka Opi !
                            Lisa !

Kommentaar

4-0 !!!!!! Oper VÕitles, Sai Palli Ja SÖÖtis, Millest SÜndis VÄrav.

Kommentaar

4-0! Oper võidab otsajoone juures vastaselt palli, söödab värava ette ja Hadouir toksab sisse.

PSV kaotas viimati koduväljakul rohkem kui kaheksa kuud tagasi,
                                Roda näib hetkel tõsiste maailmavallutajatena, ainult vaata ja imesta.

Kommentaar

Working...
                                X