Opi on tase .kahjuks meie ainuke enam vähem euroopas arvestatav.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas kanraas Vaata postitustKas Andres Oper käib Saksamaal haltuurat tegemas? Nii tema moodi mees oli TV 3-s. Seriaal oli "Kirgede torm" . :-)
Kommentaar
-
Üldiselt õnnitlen härra Andres Operit sügavalt Keskerakondlike meetodite eduka ülevõtmise puhul - http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=305922
Minu arust see oli vähem kui paar kuud tagasi, kus üks Roda's mängiv Eesti juurtega jalgpallur teatas midagi sellist, et Keskerakonda astus ta ainult selleks, et toetada Eesti jalgpalli. Kena on, tubliJube Tige Kala
Kommentaar
-
Algselt postitas Miq Vaata postitustÜldiselt õnnitlen härra Andres Operit sügavalt Keskerakondlike meetodite eduka ülevõtmise puhul - http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=305922
Minu arust see oli vähem kui paar kuud tagasi, kus üks Roda's mängiv Eesti juurtega jalgpallur teatas midagi sellist, et Keskerakonda astus ta ainult selleks, et toetada Eesti jalgpalli. Kena on, tubli
Kommentaar
-
Algselt postitas Miq Vaata postitustÜldiselt õnnitlen härra Andres Operit sügavalt Keskerakondlike meetodite eduka ülevõtmise puhul - http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=305922
Minu arust see oli vähem kui paar kuud tagasi, kus üks Roda's mängiv Eesti juurtega jalgpallur teatas midagi sellist, et Keskerakonda astus ta ainult selleks, et toetada Eesti jalgpalli. Kena on, tubli
Soovin, et teie pimedasse Savisaare-vihkamisse kunagi ka veidi valgust paistaks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKas see kui opositsioonilise erakonna liige kritiseerib valitsevat peaministrit, on Keskerakondlike meetodite edukas ülevõtmine?
Soovin, et teie pimedasse Savisaare-vihkamisse kunagi ka veidi valgust paistaks.
Kui rääkida meetoditest ja nende ülevõtmisest, siis see tekst on ju sisuliselt kopipeist mingist suvalisest artiklist, mis viimase aasta jooksul ükskõik millise kesikute liikme poolt avaldatud, seekord siis veidi teises võtmes ainult. Ma poleks ka eriti üllatunud, kui Operi osa piirdub asja juures ainult nime alla kirjutamisega. Okei, opositsiooni asi muidugi ongi koalitsiooni kritiseerida, aga no meil on vastava töö tegijaid niigi palju, mõni mees võiks keskenduda sellele, mida rahvas temalt ootab ja millest ta miskit jagab.Jube Tige Kala
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKas see kui opositsioonilise erakonna liige kritiseerib valitsevat peaministrit, on Keskerakondlike meetodite edukas ülevõtmine?
Soovin, et teie pimedasse Savisaare-vihkamisse kunagi ka veidi valgust paistaks.
Ma ootan seda hetke, kui keegi temalt kaamera ees küsib, kas peaminister peaks tagasi astuma.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustMa ootan seda hetke, kui keegi temalt kaamera ees küsib, kas peaminister peaks tagasi astuma.Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar