Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Andres Oper\'

Sama siin, õnn, et Opi kolli ära nägin, ja korduse ajal oli pilt juba lännu. Kusjuures talpa strema kipub aja jooksul üha s...maks minema. See nende kõikide streamide probleem.
    Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Mul hääl jookseb normaalselt, aga sellega juba ammu harjunud, et pilt rohkem või vähem slideshow\'d meenutab... Tuleb parem arvuti osta
      No kurat,ma ei näinudki opi väravat.
      Omateada mul täiesti talutav arvuti,peaks nagu välja vedama küll.
      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Mul näitas küll väga hästi, polegi ammu nii head pilti näinud.

Kommentaar

no mul vedas täiega teisi väravadi nägin, peale Opi oma

Kommentaar

Algselt postitas vincent

Mul hääl jookseb normaalselt, aga sellega juba ammu harjunud, et pilt rohkem või vähem slideshow\'d meenutab... Tuleb parem arvuti osta
            Asi pole arvutis vaid su uhenduses

Kommentaar

No pole ka minul elu kergem kui teil. Värav kui selline sai napilt lindistatud, otseses mõttes st stream andis otsad just sel hetkel kui pall üle joone läks.

Kommentaar

mul ka oli pilt super ja jooksis ka enam väem mingi iga pooleteise minuti tagant viskas korra kinni aga panin stopi ja kohe playd ja jooksis kohe edasi ilusti ...... muuseas vastaste 19 oli päris pädev kogu aeg tulid kõik ohtlikud tema pealt
                fc pohmell

Kommentaar

Pärast analüüsidest vaadates oleks võinud krossija ka Operile värava ette lükata, viimane oli kaitsjast täiesti vaba, aga Cissel tuli ka muidugi pealöök hästi välja. Sain ma õieti aru et Hooijdonk sai vaheajal minnes oma ühelt \"ustavalt\" fännilt nahutada. Operi finishing õnnestus täpselt ennem bufferdamist ära näha, vahest lenc sai maha lindistatud, et kordustest ka celebrationit näha.

Kommentaar

Opi värav:

Roda_3-0_NAC.avi

Kommentaar

Algselt postitas v6hiv66ras

Operi finishing õnnestus täpselt ennem bufferdamist ära näha, vahest lenc sai maha lindistatud, et kordustest ka celebrationit näha.
                      Mul katkes kahjuks vist samast kohast kui sul. Mul on muidugi võimalik paari päeva pärast mäng ka mujalt üle vaadata ja siis pikem klipp teha.

Kui nüüd meelde tuletada sopcasti pildialbumit, siis meenub värava tagant läbijooks ja kätega \"lennuki\" tegemime.

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Algselt postitas v6hiv66ras

Operi finishing õnnestus täpselt ennem bufferdamist ära näha, vahest lenc sai maha lindistatud, et kordustest ka celebrationit näha.
                        Mul katkes kahjuks vist samast kohast kui sul. Mul on muidugi võimalik paari päeva pärast mäng ka mujalt üle vaadata ja siis pikem klipp teha.
                        Jooksis Roda fannide ette seda tahistama ja tanas Cisset

Kommentaar

Enne kui Roda fännide ette jõudis sai mingi pasaga ka pihta vist
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Oli jah, tõmbas korraks pea alla.

Kommentaar

Igaljuhul oli õnnega koos,et jõudis just ise palli juurde enne vastasmeeskonna kaitsjat ja koksas ära sisse
                              Muudes situatsioonides Opit näha polnud,kuid värav on siiski hea näitaja
                              Hoijdonk vestles seal tara ääres selle fänniga ikka päris pikalt muidugi see mis ta tegi oli ka päris jube,vähemalt ühes olukorras kus ta palli sisse lükkamise asemel selle Roda kaitsja jalgadest vastu posti lükkas

Kommentaar

Algselt postitas lenc

http://www.soccernet.ee/news.php?id=10561

Artikkel tundub lausa minu kommide pealt maha kirjutatud. Kui see nii on, siis igatahes tänud usalduse eest
                                sa teed üldse tublit tööd siin teemas.alati,kui rodal mäng olnud,tulen rõõmuga momente vaatama ja kokkuvõtteid lugema.tänud
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X