Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ingemar Teever (30/4)
Collapse
X
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustMessi?
Kommentaar
-
Kulla sõbrad, mul on tunne, et te olete kõik väga jalgpallikauged inimesed. Te vist ei tajugi, kui madal on Eesti Meistriliiga tase võrreldes muude maade liigade tasemega. Mäletate, kuidas Eesti U23 meeskond, kus olid kõik meistriliiga poisid, sai pähe Inglismaa U23 meeskonnalt, kus olid kõik mängijad madalamalt kui 4. liiga? Mäletate seda Siim Lutsu kommentaari, kus ta väitis, et Meistriliigaga ei saanud seda mängu võrreldagi. Mäletate seda, mu kulla seltsimehed? See võiks teile, midagi öelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustEesti U-23 koondis oli mingi eksperimentaalkoondis ja nend 0-1 kaotusest ei tasu üleliia järeldusi teha. Pigem tasub teha järeldusi Flora ja Levadia euromängudest kui tahta Meistriliiga tugevust teada.
Tõsiasi on see et tase meil on võrreldes tippliigadega ikka tunduvalt kehvem, kui Inglismaa 4. liiga poisid suudavad omavahel kokku mängida siis miks ei peaks suutma meie omad? Tasemevahe näitas see mäng ju ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustPigem tasub teha järeldusi Flora ja Levadia euromängudest kui tahta Meistriliiga tugevust teada.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Ma ütlen veelkord üle lihtsalt, et Inglismaa 5-6 liiga poisid olid need, kes Eesti U23 poistele ära tegid ja see mäng näitas Eesti Meistriliiga taseme lausa suurepäraselt ära. Aga Levadia ja Flora ongi umbes Inglismaa 3-4 liiga. Seda on tegelikult väga raske määratleda, aga umbes võib pakkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitustMa ütlen veelkord üle lihtsalt, et Inglismaa 5-6 liiga poisid olid need, kes Eesti U23 poistele ära tegid ja see mäng näitas Eesti Meistriliiga taseme lausa suurepäraselt ära. Aga Levadia ja Flora ongi umbes Inglismaa 3-4 liiga. Seda on tegelikult väga raske määratleda, aga umbes võib pakkuda.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitustJust nimelt, Inglismaal on madalamad liigad vägagi võrdsed. Premiership on teistest üle, sellepärast, et seal mängib Manchester City. Just, üks meeskond tõstab ka terve liiga klassi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar