Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarmo Neemelo (Nõmme Kalju, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma vaatasin videot 4 korda ja ikka tundub, et Neemelo andis söödu.

Kommentaar

iltalehti artiklis oli ka mainitud, et Neemelo andis selle söödu vastasele. Mainiti ka veel seda, et Neemelo oli antud mängus üleplatsi vend ning tegi kõvasti tööd.
      Joga Bonito!!!

Kommentaar

No olgu. Soome ajakirjanikel on siis ka kehvapoolne silmanägemine.

Kommentaar

Neemelo andis söödu oma meeskonna neljanda värava puhul.
          http://www.jalgpallihaigla.ee/jk_jalgpallihaigla.htm

Kommentaar

Neemelo tahab Soomes väravakütiks tõusta

Kommentaar

Palju edu talle siis
              Olen see kes olen

Kommentaar

Koljat on poolajaks Mypa Tampere vastu juhtima viinud,ehk Purje kandadel nüüd siis 5 väravaga,hetkel veel

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                  Koljat on poolajaks Mypa Tampere vastu juhtima viinud,ehk Purje kandadel nüüd siis 5 väravaga,hetkel veel

Jah ja ainukeseks jäi,värav tuli nurgalöögist,kus Koljat oma pea vastu sai
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Mis ? Kas Tarmol on juba uus hüüdnimi või? Oli justkui Karu
                    Aga väga tublilt kõmmutavad mõlemad meie poisid Ats ja Tarmo seal põdras. Nii kõva esitust pole olnudki ,mis siis et Soome liiga .
                    FCF Forever

Kommentaar

Mängu highlightse ja Neemelo väravat ka siia Mypa TamU mängust
                      Joga Bonito!!!

Kommentaar

...videot vaadates tundus et see pall oleks ka ilma tema pea puuteta sisse läinud aga see ei kahanda väärtust. Samas oli Tarmo ka TamU värava tekkes süüdi kui kaotas keskväljal suht lihtsalt palli ning andis ilusa MyPa viimase värava söödu neegripoisile....
                        RummaBastards!

Kommentaar

Tegemist polnud eelmise vooru väravaga vaid mingi varasema higlightiga,viimatises mängus võideti tamperet siiski Neemelo väravast 1-0 ja see oli puhtalt ilus pealöök,mille kokkuvõtte leiad sealtsamast listist

Kommentaar

Tegemist polnud eelmise vooru väravaga vaid mingi varasema higlightiga,viimatises mängus võideti tamperet siiski Neemelo väravast 1-0 ja see oli puhtalt ilus pealöök,mille kokkuvõtte leiad sealtsamast listist
                            OK my bad - see keskväljalt palli kaotus tunduski kuidagi kahtlaselt nähtud/tuttav...
                            RummaBastards!

Kommentaar

Viimasest voorust nüüd ka videod üleval http://www.iltalehti.fi/nettitv/
                              tarmol 1 hea võimalus aga väravavaht tõrjus,paremad kiiruslikud võimed oleks ehk aidanud :P

Kommentaar

Tarmo siis täna värava löönud hetkel 37min mängitud ning värav tuli 11-ndal minutil, vastaseks Jaro FF

Kommentaar

Working...
                                X