Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ott Mõtsnik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
    mõtsnik augustis eestis jalka saatel lisaaeg mõtlemisainet
    Kas see tähendab, et osaleb Lisaaja saates? Võiks selgemalt väljendada.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
      Kas see tähendab, et osaleb Lisaaja saates? Võiks selgemalt väljendada.
      ma mõtlesin et lisaaeg võiks taga jutu teha

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
        ma mõtlesin et lisaaeg võiks taga jutu teha
        See oleks hea mõte küll ja äkki on keegi visa teletöötaja olemas, kes vanad väravad kuskilt välja otsib.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          See oleks hea mõte küll ja äkki on keegi visa teletöötaja olemas, kes vanad väravad kuskilt välja otsib.
          Vanad väravad on küllap EMEX-is või Kuusakoskis. Vaevalt keegi neid sealt enam leiab

Kommentaar

Kui vaja paneme hambapasta tuubi tagasi, küll need väravad ka kuskil on.

Kommentaar

Algselt postitas lennat Vaata postitust
              Vanad väravad on küllap EMEX-is või Kuusakoskis. Vaevalt keegi neid sealt enam leiab
              Kes otsib-leiab !

Kommentaar

Ott siin nr9, ei teadnud, et keegi peale palju aastaid on huvitatud minust, mul on väga hea meel, see mis ma olen teinud on köik läbi fanaatilise treeningu ja tänu fanaatilise treeneri(Roman Ubakivi).Tagant järgi möeldes oli se täielik pörgu(köik suved treening läägrid, see oli raske, 3korda päevas, palju kordi mötlesin ett löpetan, aga jalgpall on nagu narkootika, sa ei sa ilma). Tänu Ubakivile(kuigi meil oli palju erinevaid arvamusi) tulin ma nii kaugele. On kellelgi kusimusi, vastan hea meelega. Uks soov on mul!!!!!!!!!!! Kas kellelgi on hea tuttav et saada meie mängudest filme välja? Tervitan köikki jalgpalli fänne.

Kommentaar

Tere Ott! Kahjuks sel ajal kui Sina hiilgasid videomakke eriti ei olnud veel. Eks tead seda isegi. Kuid ETV arhiivides peaks neid ikkagi olema. Küllap millalgi saad need omale kah! Siingi kommenteerib vahel üks ETV asjamees.

Kommentaar

Algselt postitas ott mötsnik Vaata postitust
                    Kas kellelgi on hea tuttav et saada meie mängudest filme välja? Tervitan köikki jalgpalli fänne.
                    Mu tuttav (endine Eesti Televisiooni töötaja) ütles, et umbes/üle 50% Eesti Televisiooni arhiivist on erakäes. Mul pole teada, kas FC Spordi mängide salvestused erakäes, Eesti Televisiooni arhiivis või prügikastis. Eestis elab meie spordiajaloo kirjanik Tiit Lääne võib olla ta saab abi andma.

Kommentaar

Working...
                    X