Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vjatšeslav Zahovaiko

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas magicm Vaata postitust
    Selle teise värava külmuse kohta võib küll julgelt öelda, et Zahho > Vosko.
    ühe väravalöömise järgi kohe selliseid järeldused?Miks sa siis koondise peatreener ei ole?Arvan,et Vosko pluss Slava ees on mustatöö tegemine
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Pean ma sulle tõesti vastama? Tean neid Vosko plusse ja miinuseid küll ning tean ka seda, et see ei ole ühe värava puhul, vaid olen Zahho nahaalsust ennegi täheldanud. Ja mina sa tea, võib olla ühel päeval olengi.

Kommentaar

Mees klubita, ei vedanud tal Debrecenis...Loodame, et leiab uue klubi, mitte ei tule Eestisse pallima.

Kommentaar

Miks ta Eestisse ei võiks tulla? Koondisesse teda ju nii või teisiti ei kutsuta ning las siis parem tugevdab kohaliku liiga taset.

Kommentaar

... no olgem ausad - Zaho ongi vaid Eesti Meistriliiga tasemel mängija - tema pääsemine Portu-kõrgliigase oli küll üks maailma suurematest müstifikatsioonidest, see et ta ei seal, Ungaris ega isegi Kuiveidis (või kus iganes ta vahepeal oli) läbi ei löönud - see tõestab esmalt välja öeldud väidet... Aga eestikatele on ta täiesti teretulnud ja mees omal kohal.
            RummaBastards!

Kommentaar

Zahhovaiko testimisel ka KuPS-is. Ei tea kas soomlastele on eestlased nii südamelähedasteks muutunud?

Kommentaar

Kui kõik plaanipäraselt läheb, siis saab Zahovaikost Puri ja Purje klubikaaslane

Kommentaar

Kotka TP 2 on sündinud!

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                    Kotka TP 2 on sündinud!
                    Oot meil vabu koondislasi on kes võiks veel sinna siirduda? EJL võib olla selle klubi omanikuks hakanud
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Nii see ongi! Zahovaiko KuPsis nüüd. Ametlikult märgitud veel pole aga nii seisis klubikodulehel Tubli Zaho!

Kommentaar

Võib siis öelda, et KuPs läheb hooajale vastu eestlastest ründeliiniga. Huvitav olukord.

edit: Huvitav tähelepanek kodulehelt, kas firmad mängijate nimede taga on seal seepärast, et on mängijatele isiklikeks sponsoriteks?

Kommentaar

Laupäeval 4 eestlast korraga platsil?

Kommentaar

Algselt postitas kabanoss Vaata postitust
                            Laupäeval 4 eestlast korraga platsil?
                            Tundub Puri ei mängi, kui just kreeklased vahepeal tööd ei viitsi teha.
                            AILTON

Kommentaar

No kui Zahovaiko Soomes ka väravatelöömisega hakkama ei saa siis ainukene samm on tagasi koduliigasse madistama tulla.Eks kurele ikka mõne ära lööb
                              Ott Järvela

Kommentaar

Ma ei ole Zaho tegemistega end väga kursis hoidnud. Muidugi rõõmlesin viimati URU mängul tema nimele läinud kolli üle, aga eks see oli selline õnnelik kamsipuude rohkem. Aga okei, läks ja hästi läks. Klubikarjääris... Leirias ta ju siiski lõi väravaid, kui mälu ei peta, siis paar tükki isegi päris tähtsatel kohtadel? Ungaris tundus, et teda lihtsalt ei usaldatud. Jala ta seal ju valgeks sai, kui ma ei eksi?

Ja sestap ongi Zaho mulle üks müstilisemaid pallureid. Temas nagu on midagi ja samas nagu ei ole ka. Sõprakates on värateid prõmminud küll, aga sõpakatekoondislaseks ta jäänud ongi... Klubides ta nagu on midagi ja samas nagu ei ole ka...

Slava on 30. Kas see on siis tõesti nii metsik häbi tulla tagasi kodukamarale oma karjääri lõpetama? Kui tal Soomes hästi läheb, ma olen siiralt rõõmus ta pärast, aga... Kurat, poolpalluriks ka keel ei paindu teda nimetama. Ahi on 15 mänguga ümmarguse nulli peal, Zaho ligi neljakümne mänguga siiski 8 kolli kirja saanud.

Slava, tule koju parem. Täitsa ilma irooniata. Kalju kui koondislaste lesila peaks sulle kenasti sobima ja usun, et saaksid seal kolli peksta rohkem kui honveedide man või poros.

Kommentaar

Working...
                                X