Algselt postitas magicm
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vjatšeslav Zahovaiko
Collapse
X
-
... no olgem ausad - Zaho ongi vaid Eesti Meistriliiga tasemel mängija - tema pääsemine Portu-kõrgliigase oli küll üks maailma suurematest müstifikatsioonidest, see et ta ei seal, Ungaris ega isegi Kuiveidis (või kus iganes ta vahepeal oli) läbi ei löönud - see tõestab esmalt välja öeldud väidet... Aga eestikatele on ta täiesti teretulnud ja mees omal kohal.RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKotka TP 2 on sündinud!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas kabanoss Vaata postitustLaupäeval 4 eestlast korraga platsil?AILTON
Kommentaar
-
Ma ei ole Zaho tegemistega end väga kursis hoidnud. Muidugi rõõmlesin viimati URU mängul tema nimele läinud kolli üle, aga eks see oli selline õnnelik kamsipuude rohkem. Aga okei, läks ja hästi läks. Klubikarjääris... Leirias ta ju siiski lõi väravaid, kui mälu ei peta, siis paar tükki isegi päris tähtsatel kohtadel? Ungaris tundus, et teda lihtsalt ei usaldatud. Jala ta seal ju valgeks sai, kui ma ei eksi?
Ja sestap ongi Zaho mulle üks müstilisemaid pallureid. Temas nagu on midagi ja samas nagu ei ole ka. Sõprakates on värateid prõmminud küll, aga sõpakatekoondislaseks ta jäänud ongi... Klubides ta nagu on midagi ja samas nagu ei ole ka...
Slava on 30. Kas see on siis tõesti nii metsik häbi tulla tagasi kodukamarale oma karjääri lõpetama? Kui tal Soomes hästi läheb, ma olen siiralt rõõmus ta pärast, aga... Kurat, poolpalluriks ka keel ei paindu teda nimetama. Ahi on 15 mänguga ümmarguse nulli peal, Zaho ligi neljakümne mänguga siiski 8 kolli kirja saanud.
Slava, tule koju parem. Täitsa ilma irooniata. Kalju kui koondislaste lesila peaks sulle kenasti sobima ja usun, et saaksid seal kolli peksta rohkem kui honveedide man või poros.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar