Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Eee... Ja miks ei või tema seda kirjutada?Algselt postitas billybob Vaata postitustMulle igatahes 'tema' twitter küll ei meeldi... Kohe aru saada, et ega tema enda särkide kohta 'these bad boys' ei kirjuta. Seega jääb mingi halb maik suhu.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas billybob Vaata postitustMulle igatahes 'tema' twitter küll ei meeldi... Kohe aru saada, et ega tema enda särkide kohta 'these bad boys' ei kirjuta. Seega jääb mingi halb maik suhu.+1, olen üpris kindel, et ta ise kirjutab. Või arvad, et ta omal ajal blogi ka ise ei kirjutanud?Algselt postitas vtp Vaata postitustEee... Ja miks ei või tema seda kirjutada?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Kui see nii on siis võib vaid õnnitleda ja loota ,et poisil sihik paigast ei läheks.Algselt postitas difender Vaata postitustOjamaa sõlmis täna Motherwelliga 2,5 aasta pikkuse lepingu.
Tuleb vist see tehing heaks kiita.FCF Forever
Kommentaar
-
Sellega on see värk, et lööb 3 tükki veel ja hakatakse õigesti kirjutama. Meedia juba saab nimele pihta, soomlane ka enam pole.Algselt postitas Peelo Vaata postitustkeegi võiks seletada mulle, kui kaugele inimesele, mis värk selle Ojamaa nime kirjutamisega on? Ojamma wtf?!
Kommentaar
-
ETV sporditoimetus ilmselgelt tugineb sellele samale esialgsele express.co.uk uudisele. Seega pole neil endal mitte mingit täpsemat infot. Palju rohkem tasuks minu arvates uskuda näiteks Sky sportsiAlgselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustETV uudistes öeldi just välja ,et leping sai pikenduse. Keda uskuda ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar