Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Kui tahate seda vaimustust tunda, siis võtke ka reis ette. Bremeni kaudu Edinburghi ja tagasi maksis mulle mingi 50 euri. Rongisõidud juurde on 10 naela. Ööbimine on 40 naela öö. Pole kõige kallim lõbu. Saate poisile hai faivi lüüa ja nagu ta ise mulle lõpus ütles, et kaasmaalasi on alati tore näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui tahate seda vaimustust tunda, siis võtke ka reis ette. Bremeni kaudu Edinburghi ja tagasi maksis mulle mingi 50 euri. Rongisõidud juurde on 10 naela. Ööbimine on 40 naela öö. Pole kõige kallim lõbu. Saate poisile hai faivi lüüa ja nagu ta ise mulle lõpus ütles, et kaasmaalasi on alati tore näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKõigepealt tänud väga mõnusa lugemise eest, Dannar! Endal on plaan minna millalgi uue hooaja alguses ja asi üle vaadata. Juhul kui Ojamaa ikka siis Motherwellis veel mängib. Kaua muidu ise kohapeal viibisid üldse? Ja õlled vist tehti kohalike poolt välja, kui mainisid, et oled Eestist ning teed Ojamaaga intervjuud...
Kommentaar
-
Algselt postitas k2bo Vaata postitustOjamaa kahe mänguga 2 kollast, kurb..
Henrik Ojamaa booked for time wasting.
Allikas: MFC Twitter
Kommentaar
-
Algselt postitas k2bo Vaata postitustbooked for time wasting.
e: Sikutas särgist siiski.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar