See nädal tehti meil klubis Premier League jaoks noortelepingut tutvustav filmilõik.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Algselt postitas svennus Vaata postitust//
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustei, see kelle näo all on kiri hendrik ojamaa, on tegelikult paulo di canio//
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustei, see kelle näo all on kiri hendrik ojamaa, on tegelikult paulo di canioAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustPole sinna mingit hendrik ojamaad kirjutatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustOled sa loll või mängid lolli?
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustTa vihjab sellele, et seal on Henrik Ojamaa mitte Hendrik OjamaaAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustTa vihjab sellele, et seal on Henrik Ojamaa mitte Hendrik Ojamaa
Kommentaar
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustKõik on tähenärijad, kaasaarvatud minaAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Thursday, December 6, 2007
Viimastel nädalatel olen kõvasti vastupidavus - ning kiirustrenni teinud ja täna olin siis esimeseks trenniks valmis. Tegime peale soojendust sööduharjutusi, pallihoidmist ning erinevaid mänge väikse ala peal. Esimese trenni kohta üle pika aja läks täitsa hästi. Kohati oli otsuste tegemine veidi aeglane ja söödukvaliteet krobeline aga üldiselt jäin ise rahule trenniga. Ei tea veel kas laupäevasesse mängu Newcastlega mind kaasatakse, kuid olen väga positiivselt meelestatud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar