Ei teagi nüüd kumb õigem samm oleks , kas jääda või minna. Iseenesest julgen väita, et Poola liiga on ehk grammivõrra tugevam, ent Šotimaa liiga on hea hüppelaud ning paremad võimalused nt mõnda Inglismaa liigasse siirduda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Loodedavasti oskab Ojamaa viisakalt poolakad pikalt saata! Hea õnne korral oleks hetke tabeliseisu vaadates võimalik isegi sotimaa meistriks tulla! Pigem jäägu suuremat kala ootamaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustLoodedavasti oskab Ojamaa viisakalt poolakad pikalt saata! Hea õnne korral oleks hetke tabeliseisu vaadates võimalik isegi sotimaa meistriks tulla! Pigem jäägu suuremat kala ootama
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTäpselt! Minule on just mulje jäänud,et väga paljud alahindavad briti liigasi.Minu nägemuses võiks meie mehed ennem Inglise madalamates liigades või Šotimaal pallida kui kuskil Skandinaavia esiliigades või kuskil hiinas või Küprosel või poolas.Igatahes on positiivne see,et Henrik hindab kõrgelt briti jalgpallikultuuri ja looetavasti tahab just seal oma karjääri jätkata.Eks iga õige jalgpalluri unistus on Inglise liigas mängida!Pigem on minu arust probleem see,et meie mängijad annavad liiga kergelt alla ja üritavad kergemaid teid leida.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTäpselt! Minule on just mulje jäänud,et väga paljud alahindavad briti liigasi.Minu nägemuses võiks meie mehed ennem Inglise madalamates liigades või Šotimaal pallida kui kuskil Skandinaavia esiliigades või kuskil hiinas või Küprosel või poolas.Igatahes on positiivne see,et Henrik hindab kõrgelt briti jalgpallikultuuri ja looetavasti tahab just seal oma karjääri jätkata.Eks iga õige jalgpalluri unistus on Inglise liigas mängida!Pigem on minu arust probleem see,et meie mängijad annavad liiga kergelt alla ja üritavad kergemaid teid leida.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Kuna otsus pole Ojamaa teha, siis vaataks asja klubi poolt: Mu isiklik sisetunne ütleb, et Oja on alles avanemas. Poiss on endaga see hooaeg kõvasti vaeva näinud ja kõva hüppe teinud. Väravatearv on olnud küll kesine, aga väravasöötude (mis roll tal klubis ongi) arv on paranenud. 170 tuhhi naela on ta praegu väärt. Pärast aastakest otimaa hetkel teise koha meeskonna juures võib poiss palju rohkem väärt olla..
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustHea uudis, Lech Pozani keskmine publik 2012/13 hooaja hetkeseisuga 23959 vs Motherwell 5058.
Poola liiga UEFA rankingus 20-s, Šoti liiga 24-s.
Lech 83-s, Motherwell 196-s.
Fänne pole mõtet võrreldagi, Lechi ultrad panevad Motherwelli fännidele ülipika puuga.
Praegu tundub küll ainuõige otsus jääda Motherwelli.
Kommentaar
-
Kuidas võtta. Poola liigast on viimasel ajal suuri talente sirgunud. Seega vast hoitakse liigal rohkemgi silma peal kui Šotimaa omal. Eks League One'i ja Championshipi agendid ikka väisavad mänge, aga millal sirgus viimati Šoti liigast (kui Old Firm välja jätta) mõni tippmängija? Kindlasti on see asjaolu ka suuremate klubide huvi langetanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar