Kui juba olukordadest juttu, Celticu värav tuli olukorrast, kus Ojamaa keskväljal palli kontrolli alla ei saanud ja vastane selle ära napsas. Kokkuvõttes kaotab ja võidab ikkagi meeskond, mitte üks mängija. Ojamaa roll meeskonnas muidugi väga tugev.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
No Ojamaale kaitsest antud pikem sööt oli poolenisti puhtakslöök ning selle valitsejaks jäämine ikka oleks väga suurt meisterlikkust ning füüsist nõudnud. Nii et ma väga Henrikut küll selles momendis ei süüdistaks.
Algselt postitas Bobik Vaata postitustKui juba olukordadest juttu, Celticu värav tuli olukorrast, kus Ojamaa keskväljal palli kontrolli alla ei saanud ja vastane selle ära napsas. Kokkuvõttes kaotab ja võidab ikkagi meeskond, mitte üks mängija. Ojamaa roll meeskonnas muidugi väga tugev.
Kommentaar
-
st mirren 2-2 motherwell mängu kokkuvõte: http://www.youtube.com/watch?v=ixH4vJiQJoI
st mirrenil kokkuvõtte järgi 2 võimalust oligi. Mwell ründas kogu aeg, võimalusi oli, aga ära ei löödud. Ojamaalt kenalt liigutused.
Puri "assist" oli küll vägev. Vastase 16 kasti joonel andis üli pehme söödu. Võibolla tundus see ainult mulle imelik, aga vähe paremal päeval peaks kaitseliin sellised plönnikesed ikka ära võtma. Nagu maa-ala kaitset oleks mwell mänginud.
Kommentaar
-
Algselt postitas billybob Vaata postitustPuri "assist" oli küll vägev. Vastase 16 kasti joonel andis üli pehme söödu. Võibolla tundus see ainult mulle imelik, aga vähe paremal päeval peaks kaitseliin sellised plönnikesed ikka ära võtma. Nagu maa-ala kaitset oleks mwell mänginud.
Kommentaar
-
Algselt postitas sligga Vaata postitustStreami tänasele mängule?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar