320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu arust on palju huvitavam küsimus, et kuhu ta järgmiseks läheb?

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
      Minu arust on palju huvitavam küsimus, et kuhu ta järgmiseks läheb?
      Pigem nagu eespool mainitult peab ta midagi oma attitudes muutma. Ma vaatasin ta Hollandi kõrgliiga mänge. Go Ahead Eagleses mängis, siis ma vaatasin huvipärast 3 mängu kus ta mängis ja seal ta lõi teravusi-söötis- tegi kaitsesse tööd- viis palli isegi alt ülesse ehk paistis alati silma ja kommentaatoridki kiitsid kahel puhul. Põhjus, miks ta seal nii välja külmutati on kusagil mujal ja ma usun, et selle sama põhjuse pärast ta kuskil vastu ei peagi. Eks me varsti teda Eesti liigas näeme ma usun.

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
        Koondisesse pääsemise üheks eelduseks võiks olla ikkagi see, et sa mängid kõrgliigas va siin euroopa 5 tugevaima riigi esiliigad. Aga kui Ojamaa on siin meedias vihjanud, et tahab koondisesse, siis võiks sellesuunas ka vastava sammu teha. Horvaatia esiliiga no wtdasafsada mis asi see on.
        Kas 2015 a. Norra esiliiga Teniste oli kehvem 2014 a. Norra kõrgliiga Tenistest?

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
          Kas 2015 a. Norra esiliiga Teniste oli kehvem 2014 a. Norra kõrgliiga Tenistest?
          Kindlasti

Kommentaar

Kindlasti
            Noh, ei kaitse siin Odžamaa klubivalikut (vaevalt, et tal millegi vahelt valida oligi), aga see mis Sa ütled, on näiteks, et Hollandi esiliiga liidermeeskonna mängija väärib vähem koodnisekutset kui Eesti liiga viimase satsi mees. Noh sest esimene mängib esiliigas ja teine ikkagi kõrgliigas! (mõistan, et äärmuslik näide, aga ei tasuks siis selliseid kategoorilisi väiteid postitada).

Aitäh, tänase päeva full retard doos kätte saadud

Kommentaar

Ma ei tea mis ime arutelu siin käib mingite tipuründaja normide peale, viimases kahes mängus sai kõige rohkem minuteid Joonas Tamm kes ei mahu mitteühtegi eelmainitud malli. Pigem on küsimus selles mis tüüpi mängijaid meil vaja on ja kas Ojamaa näol oleks see lisakäik (mitte käik taseme mõttes, vaid taktikalises mõttes).
              Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                Noh, ei kaitse siin Odžamaa klubivalikut (vaevalt, et tal millegi vahelt valida oligi), aga see mis Sa ütled, on näiteks, et Hollandi esiliiga liidermeeskonna mängija väärib vähem koodnisekutset kui Eesti liiga viimase satsi mees. Noh sest esimene mängib esiliigas ja teine ikkagi kõrgliigas! (mõistan, et äärmuslik näide, aga ei tasuks siis selliseid kategoorilisi väiteid postitada).

Aitäh, tänase päeva full retard doos kätte saadud
                Mida sa seletad? Sinujaoks on Guardiola ka äärmiselt sitt ja käpardlik treener nii, et sinu latt tasemest rääkides peaks olema 10x kõrgemal. Seega mine topi see retarded doos endale süstlakaudu veeni või istu üldse sisse. Lisa see Hollandi esiliiga ka sinna esimesele suurele 5 otsa. Esiliiga viimane sats on amatöörsats nii, et siit peaks vist ilmselgelt juba vastus tulema? Samas ega sinu ja amatööri vahel vist väga mingit vahet ei olegi kui just amatööridele mingit liiga ei tee antud hetkel.

Kommentaar

Mida sa seletad? Sinujaoks on Guardiola ka äärmiselt sitt ja käpardlik treener nii, et sinu latt tasemest rääkides peaks olema 10x kõrgemal. Seega mine topi see retarded doos endale süstlakaudu veeni või istu üldse sisse. Lisa see Hollandi esiliiga ka sinna esimesele suurele 5 otsa. Esiliiga viimane sats on amatöörsats nii, et siit peaks vist ilmselgelt juba vastus tulema? Samas ega sinu ja amatööri vahel vist väga mingit vahet ei olegi kui just amatööridele mingit liiga ei tee antud hetkel.
                  Palun sama lõik eesti keeles.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tõlge Nasfali jutust;

ou kutid kutid! Minu argument ei ole vale, sellepärast, et 6 kuud tagasi täiesti teemasse mitte puutuvas jutus mainisid sa, et toomas hüppas jürist kaugemale!
                    Amorim <3

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
                      Tõlge Nasfali jutust;

ou kutid kutid! Minu argument ei ole vale, sellepärast, et 6 kuud tagasi täiesti teemasse mitte puutuvas jutus mainisid sa, et toomas hüppas jürist kaugemale!
                      Tabasid naelapea pihta

Kommentaar

Koondisesse pääsemise üheks eelduseks võiks olla ikkagi see, et sa mängid kõrgliigas va siin euroopa 5 tugevaima riigi esiliigad. Aga kui Ojamaa on siin meedias vihjanud, et tahab koondisesse, siis võiks sellesuunas ka vastava sammu teha. Horvaatia esiliiga no wtdasafsada mis asi see on.
                        Sats1, kas sina?

Kommentaar

Nasfal?!?

Lisatud failid
                          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Mees, kes ütleb tõde ja asjad välja nii nagu nad on. Mitte ei istu kodus üks käsi klaviatuuril ja teine käsi jobine ja ei mõtle, et aaaah kõik on nii hea ja tore.

Kommentaar

Kas solvamine käib kuidagi asja juurde?
                              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Imelik nagu öeldagi, aga kogu selle vaidluse kõige asjalikum postitus tuli Jormma "sulest".
                                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Working...
                                X