ojamaa mängub ka reservide liigas ning seal peaks publikut kordades rohkem olema
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustojamaa mängub ka reservide liigas ning seal peaks publikut kordades rohkem olema
(link)
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustFloral pole raha, et vee arvetki tasuda...FC Flora
Kommentaar
-
u18: manu - derby
Viasat sport 2 pidi mängu näitama, aga tehnilistel põhjustel ülekannet ei olnud. Kahju, Henriku viigi toonud värav jäi nägemata. Seis jäi 2-2.
United’s Academy side twice took the lead and twice were pegged back by an impressive Derby team in a game that could have gone either way and deservedly ended up with honours even. Goals from Evandro de Carvalho Brandão and Nicky Ajose were cancelled out by strikes from the Rams’ livewire striking pairing Aleksander Prijovic and Henrik Ojamaa.
Kommentaar
-
M2ngisime t2na Carringtonis Man Utd noortemeeskonna vastu. L6ppseisuks j2i 2-2 ning kokkuv6ttes v6ib meeskonna esitusega rahule j22da. Sain ise ka yhe v2rava kirja ning olin meie rynnakutes aktiivne. Vaadates hiljem MUTVst kordust, arvan et tegin korraliku m2ngu, otsisin ruumi vastaste kaitsjate ning poolkaitsjate vahel ning sidusin seal meie m2ngu. Samuti sain ka p2ris mitu l66ki kirja, tabades korra ka v2ravaposti. Olen nyyd teist m2ngu j2rjest v2rava l66nud ning tunnen, et olen v2ga heas vormis. Esmasp2eval liitun Hamburgis U19 koondisega ning loodan ka nende eest hea esituse kirja saada.
blogis kirjutab ta nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkes on Anier?>>
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar