kahtlane tunne on, et varsti kuuleb midagi positiivset.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ats Purje
Collapse
X
-
Positiivne on see et kosilasi jätkub pragu siis Ats OdessasAlgselt postitas Roosaelevant Vaata postitustkahtlane tunne on, et varsti kuuleb midagi positiivset.
Kommentaar
-
Mis teema siis on?kus Ats hetkel siis?Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustOdessa pole teemaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Voodi alla vaatasid? Ma ka ju ei tea.Algselt postitas budulojus Vaata postitustMis teema siis on?kus Ats hetkel siis?
Kommentaar
-
Tsernomoretsi juures peaks ta olema vb meesmuiste teab paremini ta ju ajakirjanikAlgselt postitas Vapper Kass Vaata postitustVõib-olla asjatundjad valgustavad nn. Odessa osas. Vaatasin läbi Odessa Tšernomoretsi kodukad nii ametlikud kui mitteametlikud, midagi ei leidnud. On see ikka Odessa Tšernomorets või mingi teine Odessa klubi.
Kommentaar
-
Hetkel peaks viibima ats rumeeniasAlgselt postitas meesmuiste Vaata postitustno linna pealt olen kuulnud, et rumeenlased oleks teda tahtnud, ent ta vist ise ei tahnud lõpuks.
Kommentaar
-
Kui see nii on siis oleks küll hea kui ta sinna lepingu saaks. Rumeenlastel suht tugev liiga ikkagi.Algselt postitas er1k Vaata postitustHetkel peaks viibima ats rumeenias
Kommentaar
-
Mehhanisaator -
Kõrv vastu seina kuulasid? Ma ka ju ei tea.Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMidagi pole kuulda Atsist?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar