Algselt postitas Peppone
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ats Purje
Collapse
X
-
a kes seda väitis, et asub?Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMa igaks juhuks mainin, et Suriname ei asu kohe mitte Aafrikas.
jutt oli atraktiivsest mustast nahast ja seda peaks aafrikas küll jalaga segada olema
kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
No 16 aastat tagasi tõi Tallinna Kalev kuskilt USA mudaliigast musta mehe kossu mängima ning rahvas oli sillas. Aga selles suhtes olen nõus, et välismängijad lisavad atraktiivsust. Näiteks sai minusugune ignorant ikka paar korda hooaja jooksul statistikast vaadatud, et kas brassid kalju eest väravaid ka lõid. Muidu poleks ma sellest klubist suurt mummigi teadnud.Algselt postitas billy t Vaata postitusta kes seda väitis, et asub?
jutt oli atraktiivsest mustast nahast ja seda peaks aafrikas küll jalaga segada olema
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustvarsti algab Aafrika rahvuste karikas, ila juba jookseb?Vot, mu kallid tähelepanelikud käharpäised lugemissõbrad.Algselt postitas billy t Vaata postitusta kes seda väitis, et asub?
Kommentaar
-
Väga tore, et sulle meeldib vaadata siin kohalikus vutis mingeid mõttetuid Trifonovseid või Kacanovseid, kes on Lätist välja visatud. Aga selline lähenemisviis ei vii ju kuskile, või on 100 inimest mängudel sinu arust normaalne? Inimesed ei tule ju vaatama mõttetut lätlast. Muidugi on see kõigest minu arvamus, kui teile see ei meeldi, siis see ei ole enam minu teha. Igatahes ärge virisege selle üle, et pealtvaatajaid ei ole.Algselt postitas billy t Vaata postitustmis neis mustanahalistes poistes siis nii atraktiivset on?!? - et sukelduvad kiiremini, ilusamini ja sügavamale? igal juhul vaataks ennemini Atsi blondide lokkide lehvimist rohelise muru taustal
. loodetavasti saab olema ka piisavalt võimalusi tema tegemisi jälgida ja loodetavasti toob tee ta interi kaudu koondisesse tagasi. jõudu!
Kommentaar
-
Sa tead vastust isegi, samas on kohatu võrrelda Brasiiliat ja Lätit. Aga nagu ma ütlesin, vaadake oma kuuevarbalisi edasi, keegi sellest kurvemaks ei jää. Sellest olenevalt olen ma enamus mängudel sellel hooajal kohal, sest ma armastan seda mängu. Kuid selliste atraktiivsus nõksudega oleks võimalik staadionile ajada ka teistsuguseid inimesi.Algselt postitas willane Vaata postitustlihtsalt küsin. kas need brassid on Brasiilia vutis oodatud? või samuti ülejääk selle maa lõputust jalgpallitoodangust.
Kommentaar
-
Absoluutselt mitte, ma olen lihtsalt toonud näitena lätlasi. Isiklikult ei ole mul nende vastu mitte midagi. Aga minu silmis on täiesti mõttetu neid tuua, kui meie enda poisid on samal tasemel. Ja seepärast istuvad Eesti tulevikulootused, kes jäävadki tulevikulootusteks pingil. See on ju mitut moodi vale. Eestis ei mänginud sel hooajal mitte ühtegi heal tasemel olevat lätlast või leedulast, võin seda julgelt öelda. Ja keegi neid vaadata samuti ei soovi, see on igav. Aga tõesti, oleme teemast nii välja läinud.Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustMillest selline viha ja üleolev suhtumine Läti jalgpalluritesse? Sa ei tee just eriti head reklaami oma kallile Nõmme Kaljule.
Kommentaar
-
No neid kordi kui nägin TVMK-d, siis Rimas jättis küll väga hea mulje, ei ütleks, et tema nii halb oleks.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEestis ei mänginud sel hooajal mitte ühtegi heal tasemel olevat lätlast või leedulast, võin seda julgelt öelda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar