Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ats Purje

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• 17
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Räige OT juba aga Ats annab andeks
    Jutt käib siiski atraktiivsemaks muutmisest ja võrdlus käis lätlaste ja tumedanahaliste vahel. Kaljugi on juurde toomas just tumeda nahalisi nagu ma olen aru saanud.

Kumb paneb tavalist inimest, kes vähegi vutti telekast jälgib, rohkem kõrvu liigutama? Kas see,et ta loeb kuidas onu Petja on saanud kahe tabureti ja kolme vineertahvli eest lõunanaabritelt kellegi ivans ivanovsi või siis uudis kuidas oma debüüdi eesti meistriliigas teevad Elevandiluuranniku ja Uruguay mängumehed?
    Aga samas. Sa tuled vaatad musta meest üks kord, võibolla tuled teine kord ka sellepärast, et ta must ja atraktiivne on. Kui aga taset ei ole, siis kolmas kord enam pahna näha ei taheta ja nii olemegi alguses tagasi.

Leave a comment:

• magnisco
    replied
    Algselt postitas 17 Vaata postitust
    Milline seni Eestis käinud mustanahaline mängija palliga võlur olnud on? Arruda või?
    Marcelo Gomes(oli vist nii) oli "pallivõlur", kuid samas jube ego.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas 17 Vaata postitust
    Milline seni Eestis käinud mustanahaline mängija palliga võlur olnud on? Arruda või?

Räige OT juba aga Ats annab andeks
    Jutt käib siiski atraktiivsemaks muutmisest ja võrdlus käis lätlaste ja tumedanahaliste vahel. Kaljugi on juurde toomas just tumeda nahalisi nagu ma olen aru saanud.

Kumb paneb tavalist inimest, kes vähegi vutti telekast jälgib, rohkem kõrvu liigutama? Kas see,et ta loeb kuidas onu Petja on saanud kahe tabureti ja kolme vineertahvli eest lõunanaabritelt kellegi ivans ivanovsi või siis uudis kuidas oma debüüdi eesti meistriliigas teevad Elevandiluuranniku ja Uruguay mängumehed?

Leave a comment:

• 17
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    ei, tanki meelest on lihtsalt atraktiivsem kuuevarbalisi kiluvargaid platsil näha kui eksootilisi tumedanahkseid pallivõlureid

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas magnisco Vaata postitust
    Kas tume nahk võrdub väärarenguga?
    ei, tanki meelest on lihtsalt atraktiivsem kuuevarbalisi kiluvargaid platsil näha kui eksootilisi tumedanahkseid pallivõlureid

Leave a comment:

• magnisco
    replied
    Algselt postitas tank Vaata postitust
    Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi. Kui neid väljakule ei saaks, siis võiks vähemalt vaheajal näidata. Vaadake vaid telekanalite vaatajareitinguid ja te näete, et suurima vaatajate arvu koguvad dokumentaalfilmid, mis näitavad väärarenguid ja raskeid haigusi.
    Kas tume nahk võrdub väärarenguga?

Leave a comment:

• Vova
    replied
    minu meelest algne teema oli siin ikkagi Ats Purje ja tema siirdumine Soome , mitte see , kuidas muuta eesti meistriliiga atraktiivsemaks . Selle jaoks on oma teema !

Leave a comment:

• tank
    replied
    Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi. Kui neid väljakule ei saaks, siis võiks vähemalt vaheajal näidata. Vaadake vaid telekanalite vaatajareitinguid ja te näete, et suurima vaatajate arvu koguvad dokumentaalfilmid, mis näitavad väärarenguid ja raskeid haigusi.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas Jupiter Vaata postitust
    Soome pole ühtegi jalgpallurid tootud nahavärvi pärast ja see pole ka Soome liigad popularsegs teinyd. Kõig olenev ju talentist.
    Ma olen siin foorumis vähemalt kaks korda juba numbriliselt välja toonud publikuhuvi tõusu ajast kui soomes loodi Veikkausliiga. Loomulikult ei võetud suvalist musta jorssi helsinki kesklinnast aknapesemise pealt platsile aga esimesed mustad kes sinna toodi millegi poolest Kalju brassidest üle küll ei olnud. Aga publiku huvi vuti vastu tõusis soomes märgatavalt!!!
    Ja et atraktiivne olla ei pea loomulikult must olema, piisab lihtsalt heast mängijast. Aga kas mõni lätlane suudaks siin seda mida näiteks Valeri "Vallu" Popovitš või Jeremenko sr. soomes.? Toodi meile Dobrevcovs kui läti liiga tippskoorer ja mida ta peale joomise, koni kimumise ja kasiinodes aega veetmise tegi?
    Selge on ka see, et ainuüksi mängijatest ei piisa, olgu nad siis kollased, mustad või punased. Marketing peab ka tasemel olema.

Leave a comment:

• Jupiter
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Soomes tehti nii, tõi rahva staadionile, miks ei võiks see Eestis nii minna?
    Soome pole ühtegi jalgpallurid tootud nahavärvi pärast ja see pole ka Soome liigad popularsegs teinyd. Kõig olenev ju talentist.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    täna oli igatahes veel eestis
    No siis äkki ei lähegi kergemaks?

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Jah, õnneks läheb Dovydenas nüüd Eestist minema, paljudel üpris headel jalgpalluritel, kes Levadias ei mängi, läheb kergemaks.
    täna oli igatahes veel eestis

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Jah, õnneks läheb Dovydenas nüüd Eestist minema, paljudel üpris headel jalgpalluritel, kes Levadias ei mängi, läheb kergemaks.

Leave a comment:

• lennu
    replied
    Algselt postitas eestimees Vaata postitust
    see et ta nüüd koondisse saab oma heade esitustega onkaheldav kuna Rüütli eelistas talle lombakat-puujalga-ja muidu mõttetut mängijat Dovydenast, igale mängijale peaks see solvav olema kui Dovydenas mängib tema asemel
    Ehk oli lombakas ja mõttetu mängija Dovydenas parem? Ja mina, kuigi amatöörjalgpallurina, tunnen ennast väga solvatuna, et ma Dovydenase asemel Levadias ei mängi. Piinlikult OT-s kisub muidugi. Selle eest vabandan.

Leave a comment:

• eestimees
    replied
    see et ta nüüd koondisse saab oma heade esitustega onkaheldav kuna Rüütli eelistas talle lombakat-puujalga-ja muidu mõttetut mängijat Dovydenast, igale mängijale peaks see solvav olema kui Dovydenas mängib tema asemel

Leave a comment:

Working...
X