Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Artur Kotenko (JK Narva Trans, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kotenko Soome testimisele

Kommentaar

Kui Jaro senine esikinnas Teleš endale tugevama klubi peaks leidma, siis tekib küll küsimus - kas Kotenko on ikka koondislase nime väärt. Ehk väärib seda kohta hoopis eelnimetatud puurivaht?

Kommentaar

Ma arvan, et kumbki nendest ei vääri. Pareiko, Lepmets, Meerits. Väga hull konkurents küll väravavahtidel, väga meeldiv!

Kommentaar

et meerits sobiks teiseks varavahiks kuna on harjunud pingil istuma, kotenko pole viimasel ajal vist isegi pingil passind
          tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Ma arvan, et Rüütli teab neid asju kõige paremini, et miks üks või teine mängija koondises on.

Kommentaar

Algselt postitas Kutt Vaata postitust
              Ma arvan, et kumbki nendest ei vääri. Pareiko, Lepmets, Meerits. Väga hull konkurents küll väravavahtidel, väga meeldiv!
              ... ära unusta Londakut, Aksalut(kui terveks saab) ....
              RummaBastards!

Kommentaar

Ma arvan keegi ei unnustanudki. Lepmets saab palju kõvemal tasemel mänge, palju tugevamas klubis, kui Londak. Kas sellises vanuses väravavahti nagu Londak aga 3-nda väravavahina pingile kutsuda on mõtet, on omaette küsimus, las istub parem noor Meerits ja hangib kogemusi. Samas kui mängida ei saaks ei Pareiko, ega Lepmets, oleks Londak kogemustega ilmselt väravas Meeritsas mõnevõrra kasulikum. Mis puutub aga Aksalusse, siis nii madala tasemega väravavahte on meil võtta rohkemgi.

Kommentaar

Algselt postitas kabanoss Vaata postitust
                  Ma arvan keegi ei unnustanudki. Lepmets saab palju kõvemal tasemel mänge, palju tugevamas klubis, kui Londak. Kas sellises vanuses väravavahti nagu Londak aga 3-nda väravavahina pingile kutsuda on mõtet, on omaette küsimus, las istub parem noor Meerits ja hangib kogemusi. Samas kui mängida ei saaks ei Pareiko, ega Lepmets, oleks Londak kogemustega ilmselt väravas Meeritsas mõnevõrra kasulikum. Mis puutub aga Aksalusse, siis nii madala tasemega väravavahte on meil võtta rohkemgi.
                  ..miks on meil siis koondises Shisov kes üldse paar aastat (klubis)mängida pole saanud?
                  RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                    ..miks on meil siis koondises Shisov kes üldse paar aastat (klubis)mängida pole saanud?
                    Ju siis on tema tase niivõrd hea Rüütli jaoks, et ei hakka teda välja vahetama. Samamoodi võiks küsida, et miks on koondises Kink kes koduklubis ei mahu pingilegi.

Kommentaar

No temaga oleme sundseisus, kuna kedagi teist ei ole võtta - lihtne.

Kommentaar

Ma pole kunagi aru saanud, miks Šisov (või mida iganes ta nimi õigekirjas on) koondist esindanud on. Olgu, selleks Eesti klubi või mõni välismaa klubi, kes ta üle laseb, pole ta minu arust koondise materjal ja ma olen pettunud Rüütlis, et ta eelistab seda venda mõnele noorele. Ja kedagi pole unustatud. Aksalu, loodan, et ta saab terveks ja tõestab end, sest ta tundub olevat tõsine töömees. Londak (respect, et Bucaspori eest mängida sai! Türgi kõrgliiga, VÄGA kõva sõna!) Aga just nimelt Pareiko on kindlasti parim hetkel, oli aastaid teiste varjus, vähemalt karjääri lõpus saab ära teenitud tunnustuse. Lepmets on ilmselt järgmine esinumber Pareiko asemel, ma olen üllatunud, et temast ei räägita sama palju kui näiteks Meeritsast või Ojamaast, kes on tulevikumehed, aga väravavahi kohta on Lepmets ÜLInoor! Ja Meerits, loodan, et ta ei põle läbi, ainulaadne võimalus tõestada nii noorelt ennast. Postide vahel seisvad mehed on Eesti koondisel alati väga heal tasemel olnud ja ilmselt on ka järgmised ma ei tea mitu aastat. Aga Kotenko. Kui ta just ei üllata ma ei tea kuhu klubisse siirdumisega, siis Soome liiga pole küll see, kust koondisesse tulla, ausalt, tema aeg on läbi.

Kommentaar

Miks peaks Lepmetsast rohkem rääkima, ta mängib Rumeenia esiliigas. Sealt ei näeks isegi pointi koondisse kutsumisel. Ja meil on veel Teleš. Valik on suur ja kõiki kutsuda ei saa.

Kommentaar

Esiteks on sealne esiliiga tase tugevam, kui esiliiga tase kuskil skandinaavias, teiseks järgmisel hooajal ei mängita enam esiliigas, kolmandaks ei langenud klubi esiliigasse mitte mänguliste tulemuste tõttu (kõrgemal astmel oli ju kindlustatud koht Euroopa liigasse). Praegu karikasarjas tekitati eliitdivisioni klubidele mõnusasti peavalu.

Kommentaar

Just nimelt, esiliigas mängitakse olude sunnil, meeskond on väga ilusa minevikuga siiski ja järgmisel hooajal tõenäoliselt võideldakse Rumeenia kõrgliiga tiitli eest ja ilmselt on Lepmets siis ka esiväravavaht ning sel juhul võib juba küsida kas Lepmets või Pareiko? Ühesõnaga Lepmets on Eesti parimaks saamisel minu arvates juba väga lähedal, miks mitte tuua ta juba pingile, et esiväravavahi kinnaste saamine loogilisem tunduks?

Kommentaar

Jaro võitis täna Kakkosesse kuuluvat JBK võistkonda 6:0, Kotenko seisis poolaja ning eriti tööd ei olnud.

Kommentaar

Working...
                                X