Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Artur Kotenko (JK Narva Trans, Eesti)
Collapse
X
-
Algselt postitas Jihad Vaata postitustSeal on juttu, et Sandnes Ulfi mõlemad väravavahid Artur Kotenko ja Steffen Haugland lähevad Nottingham Forrestisse testimisele. Ja enamasti on seal juttu Steffen Hauglandist ja on lihtsalt ära mainitud, et Kotenko läheb ka.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkrt keegi võiks tõlkida
inglise keelde.
Ja Steffan Haugland on jah kaitsja.
P.S. soovitan soojalt kasutada internetis teksti tõlkimiseks Google tõlkevara.
tuleb vaid keeled valida ning link sisse toppida/vajalik tekst.
(eesti keelt muidugi pole, aga päris suur hulk muid keeli)
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSteffen Haugland ikka kaitsja neil. Kolmas väravavaht on Thomas Haugland.
10tähemärki
Kommentaar
-
Algselt postitas Osvaldo Vaata postitustMul tekkis küsimus,kuna mängin FM 2009-at ja seal on Watfordi reservis üks 20a eesti väravavaht kohe algusest peale.Mingi Priit oli vist.Küsimus siis,et kas on päriselt ka v?Teema tast foorumis?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Nagu ma aru saan, siis Campi ikkagi ära ei osteta ja lepingu korral hakkaks Kotenko mänguaja eest konkureerima põhiliselt Smithiga?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustNagu ma aru saan, siis Campi ikkagi ära ei osteta ja lepingu korral hakkaks Kotenko mänguaja eest konkureerima põhiliselt Smithiga?
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustNottinghami pooldajate foorumites tundus olevat väga palju spekulatsioone peatreeneri vahetuse kohta, nii et mine tea mis seal üldse juhtuma hakkab.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar