Koondises samal põhjusel nagu teised koondislased,parim mees sellel positsioonil eestis.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kaimar Saag (Viljandi JK Tulevik, Eesti)
Collapse
X
-
Saag? Tõesti?Algselt postitas Osvaldo Vaata postitustKoondises samal põhjusel nagu teised koondislased,parim mees sellel positsioonil eestis."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Seda läbi Hr.Rüütli silmade läbi.Nendel hulgal koondise mängudega mis tal peetud on peaks olema mingi märge juba kirjas peale ühe hädise kukla sööduAlgselt postitas magicm Vaata postitustKas härra Saag on tänu sellele poolkoba kukla söödule, mis ta Operile edasi jagas tõusnud ebajumala staatusesse?
Ma kardan et sellest poisist enam headnahka ei saa
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Tundub et ta Rüütli lemmik laps ka suhteliseltAlgselt postitas dareth Vaata postitustMinu mäletamist mööda oli ta ennekõike rombi-Jenseni lemmiklaps.
Kommentaar
-
Mulle on tundunud koondise mänge vaadates, et võibolla suurim puudujääk Saagil on just kohavalik, et ei suuda õigel ajal õiges kohas olla, et tekiks reaalne võimalus väravat lüüa. Ma tema liigamängude kohta ei tea, ei ole näinud. Aga koondise mängude järgi vaadates on sinu kommentaar küll veider. Mis võimalusi sa silmas pead, mille Saag on ära rikkunud? Pigem ei suuda ta neid võimalusi endale tekitada. Palliga liikumine (sh esimene puude) on tundunud piisavalt adekvaatne arvestades koondise keskmist taset. Võibolla mul on mingid tema suuremad "koogid" vahele jäänud. Eks tuletage siis mulle meelde. Ja ma isiklikult ei arva, et Saag peaks igal juhul ja kindlasti enne Neemelot ja muud seltskonda koondises olema, aga kui treener nii otsustab, siis ju selle otsuse taga mingi idee on.Algselt postitas oncool Vaata postitustütleme ausalt keerutamatta välja, meeskond sai ka aru et poiss on koba. Võimalusi on aga palli ta väravasse enamasti ei suuda veeretada, varsti Levadias tagasi
Kommentaar
-
Mängijat hinnataksegi selle järgi, mis ta korda saadab, mitte selle, mida ära ei vusserda. Kuigi olen juba korduvalt Saagi suhtes vastumeelsust üles näidanud, siis pole siiani väsinud. Pole talenti, pole potentsiaali ja mingit avanemist oleks narr oodata. Ja olen üsna kindel, et see pole selline situatsioon, kus Van Gaalgi ei näinud Klavanis esialgu midagi.Algselt postitas kopajuht Vaata postitustMis võimalusi sa silmas pead, mille Saag on ära rikkunud? Pigem ei suuda ta neid võimalusi endale tekitada.
Kommentaar
-
Neid ongi raske näha, sest ta ei pääse õieti platsilegi.Algselt postitas kopajuht Vaata postitustMa tema liigamängude kohta ei tea, ei ole näinud."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Nõus esimese lausega ja seetõttu ma ei leiagi, et Saag alternatiivsetest (Neemelo ja co) valikutest kehvem oleks.Algselt postitas magicm Vaata postitustMängijat hinnataksegi selle järgi, mis ta korda saadab, mitte selle, mida ära ei vusserda. Kuigi olen juba korduvalt Saagi suhtes vastumeelsust üles näidanud, siis pole siiani väsinud. Pole talenti, pole potentsiaali ja mingit avanemist oleks narr oodata. Ja olen üsna kindel, et see pole selline situatsioon, kus Van Gaalgi ei näinud Klavanis esialgu midagi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar