Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mällar
    replied
    Algselt postitas eits Vaata postitust
    millised on viimased uudised supermees koostja vassiljevist? kas on juba itaalias? või vähemalt seal vene viimases klubis?
    Vähemalt veel täna tuli ta 2-0 kaotusmängus NK CM Celje vastu vahetusest väljakule 66. minutil.

Leave a comment:

• eits
    replied
    millised on viimased uudised supermees koostja vassiljevist? kas on juba itaalias? või vähemalt seal vene viimases klubis?

Leave a comment:

• kangura
    replied
    ma arvan et see teine variant, vaevalt et sellisel vennal oleks naine keda Kostja tahab

Leave a comment:

• budu
    replied
    aga palun: lindpere, klavan, jääger, post, piiroja, ahjupera, kink, zahovaiko, meerits, aksalu, londak, pareiko, rähn, oper, stepanov, sidorenkov, saag, reintam, ojamaa, zenjov, purje, vunk. nimetasin vaid välismaal pallivaid mehi, ilmselt leiaks kedagi ka koduliigast. ehk ka martin hurt, ma pole tema mängu kahjuks näinud eriti.
    aga mis värk sul selle vassiljeviga on?Kas ta lõi sult naise üle või oled ise lihtne sitapea`?

Leave a comment:

• eits
    replied
    aga palun: lindpere, klavan, jääger, post, piiroja, ahjupera, kink, zahovaiko, meerits, aksalu, londak, pareiko, rähn, oper, stepanov, sidorenkov, saag, reintam, ojamaa, zenjov, purje, vunk. nimetasin vaid välismaal pallivaid mehi, ilmselt leiaks kedagi ka koduliigast. ehk ka martin hurt, ma pole tema mängu kahjuks näinud eriti.

Leave a comment:

• Meireles
    replied
    Ott Reinumäed ei tahtnud pakkuda?

Leave a comment:

• Marts
    replied
    Võib-olla Lindpere?

Leave a comment:

• budu
    replied
    kuidas siis supermees koostja vassiiljevil läheb? kas juventusega leping sõlmitud?
    Kui sa oled nii kõvamees siis nimeta eestist pärit jalgpallureid kes Kostjast paremad hetkel on?

Leave a comment:

• Piksenool
    replied
    Torino Juventus sõlmis viieaastase lepingu siiani Leverkuseni Bayeris mänginud Tšiili koondise poolkaitsja Arturo Vidaliga ning suuresti tänu sellele jääb ära ka Konstantini üleminek Juventusesse.

Leave a comment:

• Kaspy
    replied

Leave a comment:

• vabakutseline21
    replied
    kuidas siis supermees koostja vassiiljevil läheb? kas juventusega leping sõlmitud?
    ära iroonitse

Leave a comment:

• eits
    replied

Leave a comment:

• Gert700
    replied
    OT'ks ei lähe ?

Leave a comment:

• loll123
    replied
    Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
    Naised baaris rääkisid
    Minu teada rääkisid nad saunas.

Leave a comment:

• Piksenool