Algselt postitas eits
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Vähemalt veel täna tuli ta 2-0 kaotusmängus NK CM Celje vastu vahetusest väljakule 66. minutil.
-
millised on viimased uudised supermees koostja vassiljevist? kas on juba itaalias? või vähemalt seal vene viimases klubis?
Leave a comment:
-
ma arvan et see teine variant, vaevalt et sellisel vennal oleks naine keda Kostja tahab
Leave a comment:
-
aga mis värk sul selle vassiljeviga on?Kas ta lõi sult naise üle või oled ise lihtne sitapea`?Algselt postitas eits Vaata postitustaga palun: lindpere, klavan, jääger, post, piiroja, ahjupera, kink, zahovaiko, meerits, aksalu, londak, pareiko, rähn, oper, stepanov, sidorenkov, saag, reintam, ojamaa, zenjov, purje, vunk. nimetasin vaid välismaal pallivaid mehi, ilmselt leiaks kedagi ka koduliigast. ehk ka martin hurt, ma pole tema mängu kahjuks näinud eriti.
Leave a comment:
-
aga palun: lindpere, klavan, jääger, post, piiroja, ahjupera, kink, zahovaiko, meerits, aksalu, londak, pareiko, rähn, oper, stepanov, sidorenkov, saag, reintam, ojamaa, zenjov, purje, vunk. nimetasin vaid välismaal pallivaid mehi, ilmselt leiaks kedagi ka koduliigast. ehk ka martin hurt, ma pole tema mängu kahjuks näinud eriti.
Leave a comment:
-
Kui sa oled nii kõvamees siis nimeta eestist pärit jalgpallureid kes Kostjast paremad hetkel on?Algselt postitas eits Vaata postitustkuidas siis supermees koostja vassiiljevil läheb? kas juventusega leping sõlmitud?
Leave a comment:
-
Torino Juventus sõlmis viieaastase lepingu siiani Leverkuseni Bayeris mänginud Tšiili koondise poolkaitsja Arturo Vidaliga ning suuresti tänu sellele jääb ära ka Konstantini üleminek Juventusesse.
Leave a comment:
-
ära iroonitseAlgselt postitas eits Vaata postitustkuidas siis supermees koostja vassiiljevil läheb? kas juventusega leping sõlmitud?
Leave a comment:
-
kuidas siis supermees koostja vassiiljevil läheb? kas juventusega leping sõlmitud?
Leave a comment:
-
Minu teada rääkisid nad saunas.Algselt postitas Piksenool Vaata postitustNaised baaris rääkisid
Leave a comment:
-
Naised baaris rääkisidAlgselt postitas Laz Vaata postitustKui küsida võib, kust selline info?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: