Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Guest repliedÕhtulehes kirjutas, et Kostjal mingitsorti vigastus kallal oli viimane mäng?! Keegi teab täpsemalt?
-
Delfi uudis ka siis selle kohta. Tule eile meile kõigepealt ja siis veel Piiroja nägemine. Pühapäeva õhtul võiks nagu juba kained olla.
Leave a comment:
-
Vaatasin mängu. Vigastus kohe kindlasti mitte, kesine esitus ka pigem ei. Permil oli lõpus lihtsalt värskeid jalgu vaja, kuna Rubini surve oli meeletu.Algselt postitas ttBoll Vaata postitustAmkar võtmas võõrsil Kaasani Rubini vastu 1-0 võitu. Kostja 62. minutil välja vahetatud. Kas kesine esitus või vigastus?
Leave a comment:
-
Amkar võtmas võõrsil Kaasani Rubini vastu 1-0 võitu. Kostja 62. minutil välja vahetatud. Kas kesine esitus või vigastus?
Leave a comment:
-
Okei, Šmutovi liitumine ÕL-iga teeb neid veelgi tugevamaks, aga tegelikult minu kibestumus ongi eelkõige suunatud Rahvustelevisioonile, kus ei ole ühtegi jalgpalliinimest/kommentaatorit. Ei aita siin seegi, et Kaljuveer viimase poole aasta jooksul on kõvasti kodutööd teinud ning tuimalt uusi fakte pähe õppinud, ega eksperiment, kus Tiisler boksi kupatati. Enne Slovakkia mängu avaldas ta kossukoondisele korra armastust ja enne Iisraeli oma neli korda, ehk hunt vaatab alati metsa poole.
Leave a comment:
-
Postimehest ei ole siin kedagiAlgselt postitas magicm Vaata postitustVeider, et ERR ja Postimees siin jagelevad, kui erapooletule (sh mina) jalgpallifännile on Õhtulehe jalgpallikajastus põnevaim, st, et ollakse ausalt, heas ja halvas, hinge ja südamega kuninga juures.
Lihtsalt mina ERRi inimesena ja Dannar EPLi inimesena, pole kunagi paari päevaga nii palju oma ettevõtte toodetud materjale siin jaganud. Kas nii tihe postitamine on spämm või mitte, jäägu siis üldsuse itsustada. Kes veel ei tea, siis Martin nüüd ÕLis. Ju siis uus sünergia nagu ta ütles
Leave a comment:
-
Veider, et ERR ja Postimees siin jagelevad, kui erapooletule (sh mina) jalgpallifännile on Õhtulehe jalgpallikajastus põnevaim, st, et ollakse ausalt, heas ja halvas, hinge ja südamega kuninga juures.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNüüd on sünergia parem.
no, nagu juba kartsin, et oled äkki spordireporteriks ÕLis hakanud
igatahes on selline spämm siin kõrgem pilotaaž
Leave a comment:
-
Nüüd on sünergia parem.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNaljakas, et Martin postimehes töötades selline spämbot polnud.
Leave a comment:
-
Naljakas, et Martin postimehes töötades selline spämbot polnud.Algselt postitas Martin Vaata postitustOtt rääkis Kostjaga ja proovis muu hulgas välja pinnida, kuidas karistuslööke lüüa tuleb: http://www.ohtuleht.ee/491157
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: