Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)
Collapse
X
-
Päris korralikus peldikus on küll treeninglaager korraldatud
. Ma oleks ka nukker nagu Kostja
Leave a comment:
-
Permi Amkar treeninglaagris Montenegros, videol ka Konstantin Vassiljev, video alguses ja keskosas. Tema käitumine tundus mulle olevat kuidagi ebakindlalt üleolev ja ülbe, mis võib viidata, et tegelikult ei tunne Kostja ennast päris hästi seal kollektiivis. Samas võibolla häiris, et kaamera nina ette topiti. Treener ütles, et kes jooksule suuremat rõhku ei pane, see ärgu lootku mängida saada, et sel treeningul pidid tegema 8x40 m jooksu.
Väljak ka kuidagi keskmise võitu seal Montenegros.
Leave a comment:
-
-
Ega montaaži autor ise neid lauseid ja kõlavaid tiitleid välja mõelnud. Vähetuntud vutivaatleja kriitikanool peaks siis olema suunatud rohkem üldsusele ja massimeediale.
Video kohta ise, et pole paha, praegu kui emotsioonid veel suhteliselt värsked, kõlbab ilusti. Ehk vaid efektidega oli kohati ülepingutatud, aga see vaid maitse asi.
Leave a comment:
-
Ei nõustu.Algselt postitas Jasper Vaata postitustei. ülim pohhuism=ignoreerimine.
Väga hea video btw
Leave a comment:
-
ei. ülim pohhuism=ignoreerimine.Algselt postitas Janinho Vaata postitustLihtsalt näitasin ülesesse ülimat pohhuismi selliste vendade ütlemiste vastu.
Leave a comment:
-
Kriitika olgu kasulik, mitte ns lahmimine.Algselt postitas markofkin Vaata postitustJaninho, iisi. Meistrit hinnatakse muuhulgas ka võime järgi kriitikat taluda. Cope with it.
Ja sinu muude mästerpiisside juures oli see viimatine video jah, mitte just see kõige ergum tükk
Lihtsalt näitasin ülesesse ülimat pohhuismi selliste vendade ütlemiste vastu.
Leave a comment:
-
Janinho, iisi. Meistrit hinnatakse muuhulgas ka võime järgi kriitikat taluda. Cope with it.Algselt postitas Janinho Vaata postitustAppi! Üks tõeline tegija soccerneti foorumist ütles, et peaksin video maha võtma!
*Paaniliselt otsib kõikkide videote delete nuppu joutuubis*
Ja sinu muude mästerpiisside juures oli see viimatine video jah, mitte just see kõige ergum tükk
Leave a comment:
-
Appi! Üks tõeline tegija soccerneti foorumist ütles, et peaksin video maha võtma!Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustSellise käki pärast nii palju kisa? Ma saan aru, et teinekord võivad suured mehed pubekate moodi vaimustusse sattuda ja Vassiljev on Eesti koondisele väga vajalik mängija. Kuid selline eeposlik üllitis on lihtsalt mage. See on justkui kilode kaupa suhkruvatti ära süüa. Parem võta see klipp ise maha, sest see on pigem koomiline kui asjalik vaatamine.
*Paaniliselt otsib kõikkide videote delete nuppu joutuubis*
Leave a comment:
-
Sellise käki pärast nii palju kisa? Ma saan aru, et teinekord võivad suured mehed pubekate moodi vaimustusse sattuda ja Vassiljev on Eesti koondisele väga vajalik mängija. Kuid selline eeposlik üllitis on lihtsalt mage. See on justkui kilode kaupa suhkruvatti ära süüa. Parem võta see klipp ise maha, sest see on pigem koomiline kui asjalik vaatamine.
Leave a comment:
-
see maailm isegi on veel keerulisem. isegi kui ERR mõnikord tahaks asju anda vabalt ka teistele, siis spordi puhul tihti juhtub, et rahvusvahelised lepingud ei luba.
samas omatehtud asja (n. osad AK lood, osad Pealtnägija lood, Eesti Laulu asjad jne. ilma rahvusvahelise pildita) antakse vahepeal vabalt ERR embed kastis ka teistele täiesti tasuta kasutada.
lõppeks. ma ei ole nüüd selle teema süvaspets. nii saan lihtsalt mina asjadest aru.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: