Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• RantZ
    replied

Sloveenia meedia väidab nii.

Leave a comment:

• jansa
    replied
    ..naised saunas rääkisid...

Leave a comment:

• Herr
    replied
    Algselt postitas RantZ Vaata postitust
    Kostja siis pidi Genoasse siirduma, mis aga viimasel minutil ära jäi.
    kus su andmed pärinevad?

Leave a comment:

• RantZ
    replied
    Kostja siis pidi Genoasse siirduma, mis aga viimasel minutil ära jäi.

Leave a comment:

• priity
    replied
    Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
    Edit: Tundub et Nafta olukord on väga kehv: http://www.prvaliga.si/novice/?id=1096
    Translator ei andnud just parimat tõlget, seega ehk keegi aitab?
    Sisu põhimõtteliselt selline, et ka praegune klubi esimees on tagasi astunud. Kui mu mälu ei peta, siis seoti just temaga lootused Nafta pankrotist päästa. Nüüd juba eks-esimees Magdic ütleb, et täitmata lubaduste tõttu ei ole tal võimalik enam klubi juhtimist jätkata. Mis edasi saab on segane, kuna klubist kommentaare ei anta.

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Tunduski pisut kummaline, et läheb veel kehvemal positsioonil olevasse klubisse. Koper oleks muidugi rahuldav variant, saab ehk medali kaela ja Euroopas end tõestada.
    Me peame rahul olema et koondisele nii vajalik mees kasvõi Sloveenia liiga paremikus mängib, seda enam, et sealsest liigast tulnud mängijad on oma koondisega suutnud jõuda MM finaalturniirile. Unistused mõne Itaalia või Saksa kõrgliigavõistkonna põhitegijana on hetkel siiski veel pisut liialt helesinised(ok, mööndusena mõni pisut lahjema kaliibriga klubi), kindlasti muidugi mitte Vassiljevi enda jaoks.

Edit: Tundub et Nafta olukord on väga kehv: http://www.prvaliga.si/novice/?id=1096
    Translator ei andnud just parimat tõlget, seega ehk keegi aitab?

Leave a comment:

• jethro
    replied
    Najbolj sveže in aktualne novice iz Slovenije in sveta, intervjuji, kolumne, odlične zgodbe iz sveta športa, avtomobilov in trendov

Nii palju kui google translate võimaldab, siis saan mina aru, et hoopis tiitlikaitsja Koper on uus tööandja.

Leave a comment:

• Aílton
    replied
    Võimalik, et jätkab Sloveenias, aga klubiks Ljubljana Olimpija.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Ma kahjuks slovenia keelt ei mõista.
    Sa tundud oskavata, äkki tõlgid?

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Najbolj sveže in aktualne novice iz Slovenije in sveta, intervjuji, kolumne, odlične zgodbe iz sveta športa, avtomobilov in trendov

Selline uudis siis Sloveeniast.

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    No ei pasunda tegelikult ju midagi. Lihtsalt on eestikeelne jutt ära tõlgitud.

Mu arust oli juba kohe, kui esimene eufooria tema võimalikust üleminekust Itaaliasse üle läks, võimalik aru saada, et siin ei paista mitte midagit taga olevat. Itaalia meedias käis viimati Vassiljevi nimi läbi kui kaks koondist mängisid. Sellise vutimaa meedia oleks ammu teada saanud, kui mõni meeskond oleks välismaalt mõnda keskväljavõlurit sisse toomist kaalunud summa eest, mis Vassiljev maksab. Situatsioon, mida mina usuks, on see, et Nafta üritas viimasel nädalal teda mõnele Itaalia klubile müüa, mitte, et keegi oleks otsest huvi üles näidanud.

Ilus oleks muidugi, kui viimastel minutitel teatataks, et Kostja on mõne klubiga liitunud, aga paistab, et reaalsus on väga teistsugune.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Jaak Vaata postitust
    oleks mina mõne huvitatud klubi omanik, siis kannataks ilmselt pool aastat ära. Milleks raha maksta,kui varsti-varsti saab tasuta?
    Hind pole ju teab mis kõrge ja poole aasta pärast võib ka teisi kosilasi olla.

Leave a comment:

• Jaak
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    Väikest lootust annab juurde see, et ka täna veel Itaalia meedia pasundab sellest

http://www.calcionews24.com/esclusiv...r-litalia.html
    oleks mina mõne huvitatud klubi omanik, siis kannataks ilmselt pool aastat ära. Milleks raha maksta,kui varsti-varsti saab tasuta?

Leave a comment:

• Ertai
    replied
    Täna öösel läheb aken kinni Euroopas?
    Kas homme ideeliselt võib juba üleminekuid lugeda?

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Väikest lootust annab juurde see, et ka täna veel Itaalia meedia pasundab sellest

http://www.calcionews24.com/esclusiv...r-litalia.html

Leave a comment:

Working...
X