Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vassiljev Kostja (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Iceman
    replied
    Krt trollidel pole ikka mingit austust isegi eesti ühe parima jalgpalluri vastu...
    Ja adminnid või alafoorumi moded lasevad ka sellel juhtuda....Ime pole, kui varsti see foorum koosnebki ainult ja ainult trollidest. Närvi ajab siuke asi.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    minu poolt ka siis üks asjakohane postitus

Leave a comment:

• Herr
    replied
    loll nagu elu24

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Tundub, et mõni õigustab oma nime 100%.

Leave a comment:

• loll123
    replied
    Algselt postitas cyhton Vaata postitust
    Kus sa seda kuulsid? Vaevalt.
    Nüüd kui Ronaldinho lahkus sealt, siis tahetakse endale uut keskvälja maestrot leida. See umbes sama olukord nagu Sander Puriga, kui arvati, et temast saab Diego mantlipärija Wolfsburgis. Ma kahtlen väga, et see tõsi on tegelt.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Sampdoriat on juba varem mainitud.
    Chievo ja Bologna on ka huvi tundnud. Aga fakk tahaks juba teada kuhu

Leave a comment:

• cyhton
    replied
    Kus sa seda kuulsid? Vaevalt.

Leave a comment:

• loll123
    replied
    Kuulsin, et siirdub AC Milani.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Üks looke kah siis: http://sport.postimees.ee/?id=376249

Leave a comment:

• Zlatan
    replied
    Kõva!

Vaadates eile Milan - Bari mängu kokkuvõtet jäi viimasest küll väga halb mulje, sobiks hästi Eesti liigasse või nii.
    Aga Kostja poole pealt.. 1) Loodetavasti ei satu nagu paljud eestlased viimaste kohtade klubisse, et umbes järgmine hooaeg esiliigas. 2) Kõik oleks muidugi väga ilus kui Seria A-sse saaks, aga teine asi on juba see palju ta seal ka mängida saab. Kui läheb nagu Zahol, Aksalul ja mõnelgi teisel, siis jama lugu ikka küll.
    Kardan, et pole nii kõva mees, et seal läbi lööks, aga ma loodan, et eksin... kui ta muidugi üldse saabki sinna.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Arvestades seda, et üsna suvalised Sloveenia liigast tulnud mehed eesotsas Iliciciga löövad Serie A`s laineid, siis oleks Itaalia kõrgliiga loogiline sihtkoht. Tahtnuks seda juba ammu pakkuda, aga Kostja ju tippliiga välistas juba eos. Võta nüüd kinni.
    Järelikult Kostja ei pea Itaalia liigat tippliigaks ja õigesti teeb, mina ka ei pea
    Muidu, aga loodame parimat. Itaalia on siiski natuke parem kui Sloveenia.

Leave a comment:

• Ertai
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Arvestades seda, et üsna suvalised Sloveenia liigast tulnud mehed eesotsas Iliciciga löövad Serie A`s laineid, siis oleks Itaalia kõrgliiga loogiline sihtkoht. Tahtnuks seda juba ammu pakkuda, aga Kostja ju tippliiga välistas juba eos. Võta nüüd kinni.

mida sa mõtled "välistamise" all?
    Kas mul ei jäänud intervjuust meelde, et ta eesmärk ja sihtmärk ongi tippliigades mängida? Ja juba praegu ühte neist siirduda?

See välistamine on omamoodi kavalus.. neid suure suuga vendi teame paljusid, kes räägivad, kuidas kõik kena ja tore, aga ei teagi, mis nüüd valesti läks.. et treener ju tahtis.. aga manager pani käe ette või vice versa.

Pareiko ja Vassiljev ja teised asjalikud kutid enne ei ava suud, kui asi ikka kindel on.

Leave a comment:

• eika
    replied

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Algselt postitas *Rivo Vaata postitust
    aga kuhu ta seal serie A's läheb siis?
    ma hakkasin seda infi õhtal umbes 22st lugema. siiani ükski lehekülg nime ei ütle. homme on ehk targem

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Sampdoriat on juba varem mainitud.

Leave a comment:

Working...
X