Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Krt trollidel pole ikka mingit austust isegi eesti ühe parima jalgpalluri vastu...
Ja adminnid või alafoorumi moded lasevad ka sellel juhtuda....Ime pole, kui varsti see foorum koosnebki ainult ja ainult trollidest. Närvi ajab siuke asi.
Nüüd kui Ronaldinho lahkus sealt, siis tahetakse endale uut keskvälja maestrot leida. See umbes sama olukord nagu Sander Puriga, kui arvati, et temast saab Diego mantlipärija Wolfsburgis. Ma kahtlen väga, et see tõsi on tegelt.
Vaadates eile Milan - Bari mängu kokkuvõtet jäi viimasest küll väga halb mulje, sobiks hästi Eesti liigasse või nii.
Aga Kostja poole pealt.. 1) Loodetavasti ei satu nagu paljud eestlased viimaste kohtade klubisse, et umbes järgmine hooaeg esiliigas. 2) Kõik oleks muidugi väga ilus kui Seria A-sse saaks, aga teine asi on juba see palju ta seal ka mängida saab. Kui läheb nagu Zahol, Aksalul ja mõnelgi teisel, siis jama lugu ikka küll.
Kardan, et pole nii kõva mees, et seal läbi lööks, aga ma loodan, et eksin... kui ta muidugi üldse saabki sinna.
Arvestades seda, et üsna suvalised Sloveenia liigast tulnud mehed eesotsas Iliciciga löövad Serie A`s laineid, siis oleks Itaalia kõrgliiga loogiline sihtkoht. Tahtnuks seda juba ammu pakkuda, aga Kostja ju tippliiga välistas juba eos. Võta nüüd kinni.
Järelikult Kostja ei pea Itaalia liigat tippliigaks ja õigesti teeb, mina ka ei pea
Muidu, aga loodame parimat. Itaalia on siiski natuke parem kui Sloveenia.
Arvestades seda, et üsna suvalised Sloveenia liigast tulnud mehed eesotsas Iliciciga löövad Serie A`s laineid, siis oleks Itaalia kõrgliiga loogiline sihtkoht. Tahtnuks seda juba ammu pakkuda, aga Kostja ju tippliiga välistas juba eos. Võta nüüd kinni.
mida sa mõtled "välistamise" all?
Kas mul ei jäänud intervjuust meelde, et ta eesmärk ja sihtmärk ongi tippliigades mängida? Ja juba praegu ühte neist siirduda?
See välistamine on omamoodi kavalus.. neid suure suuga vendi teame paljusid, kes räägivad, kuidas kõik kena ja tore, aga ei teagi, mis nüüd valesti läks.. et treener ju tahtis.. aga manager pani käe ette või vice versa.
Pareiko ja Vassiljev ja teised asjalikud kutid enne ei ava suud, kui asi ikka kindel on.
Leave a comment: