Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No kui ta praegu juba karpaty eest vahetusest sekkub, siis 29. märtsil saaks ta ju meid ka aidata, kui isegi mitte varem.
"Ta on küll jalul ja loodab ise juba järgmisel nädalal mängida, kuid ma ei hakka teda piinama. Ta on noor mees ja pole mõtet üle koormata," selgitas Rüütli Postimehele.
"Ta on küll jalul ja loodab ise juba järgmisel nädalal mängida, kuid ma ei hakka teda piinama. Ta on noor mees ja pole mõtet üle koormata," selgitas Rüütli Postimehele.
08. märts 2011
Piiname vanamehi?
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
08. märts 2011
vaevalt et ta nüüd piinleks, arusaamatu ju, eriti veel kui Zenjov ise usub et ta saab mängida..
Kommentaar