Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Sander Puri (Waterford FC, Iirimaa)

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Shermann
    Sergei Ussoltsev
    • Apr 2008
    • 3823

Väga hea, et sellised suurklubid Purist huvitatud, aga mina praegu eelistaks seda, kui ta läheks esiliigasse, kuna hetkel peaks olema eesmärk saada tugevas liigas ohtralt mänguaega. Fulham, Wigan ja Celtic on aga ikkagi Euroopa tipud, kus konstantselt mängimine on ikka väga raske. Nende klubidega liitumine oleks praegu veel vist liiga suur samm. Aga ma olen kindel, et Puri mängib 2-3 aasta pärast kindlasti Meistrite Liigas.

Kommentaar

• L.Messi123
      Amatöör
      • Jan 2007
      • 360

Algselt postitanud kasutaja Shermann poolt
      Väga hea, et sellised suurklubid Purist huvitatud, aga mina praegu eelistaks seda, kui ta läheks esiliigasse, kuna hetkel peaks olema eesmärk saada tugevas liigas ohtralt mänguaega. Fulham, Wigan ja Celtic on aga ikkagi Euroopa tipud, kus konstantselt mängimine on ikka väga raske. Nende klubidega liitumine oleks praegu veel vist liiga suur samm. Aga ma olen kindel, et Puri mängib 2-3 aasta pärast kindlasti Meistrite Liigas.
      Mängis ju see hooaeg ka Levadia eest CLis.
      Fan of Manchester United and FC Barcelona.

Kommentaar

• sziczinche
        kilulinn
        • Apr 2007
        • 796

Algselt postitanud kasutaja L.Messi123 poolt
        Mängis ju see hooaeg ka Levadia eest CLis.
        Tähenärija. Kui aru ei saanud, siis śeeru mõtles ilmselt CL-i alagrupifaasi.

Kommentaar

• martn26
          U21
          • Feb 2009
          • 701

ma arvan, et Fulhami reservide trenn ja mängud on ikka tugevamad, või sama tugevad, kui 1. liiga.... ja kui hästi silma jääb, siis lootus esimeeskonna eest mängida saada ju on.... Fulham oleks ikka ägedaim diil üldse.. aga arvan, et äkki ikka Doncaster või halval juhul Holland.... Celtic´u peale ma eriti ei loodaks...

Kommentaar

• Nahkpea
            Reservmängija
            • Mar 2008
            • 4198

Algselt postitanud kasutaja martn26 poolt
            aga arvan, et äkki ikka Doncaster või halval juhul Holland
            Selgita nüüd, miks oleks Eredivisie HALB?
            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

• martn26
              U21
              • Feb 2009
              • 701

Halvim praegustest, mis kuuldud on.. Inlgise liiga oleks ikka ju parem, celtic ka.... njah šveitsist tglt ei tea ma midagi.. aga Holland on nendest veidi tasemelt nõrgem minuarvates.

Ei mõelnud nüüd seda, et see nõrk liiga, aga Inglismaa oleks ikka parem, kui Holland. Kindlasti jääks paremini silma teistele suurklubidele jms, kui head esitused.

Samas muidugi, kui eestist välja murda Holland tugevaimasse liigasse, oleks ka hea.

Kommentaar

• Epic
                Eesti koondislane
                • May 2002
                • 11949

celtics
                Ei ole korvpall.

Kommentaar

• vincent
                  pohlaku koer
                  • Oct 2005
                  • 11538

ma arvan, et Fulhami reservide trenn ja mängud on ikka tugevamad, või sama tugevad, kui 1. liiga....
                  No sul ei ole ilmselgelt üldse ettekujutust, mida reservide liiga Inglismaal endast kujutab, kui sedasi pakud.

Aga Fulham iseenesest kõlaks muidugi väga hästi. Vaadates, kes neil seal poolikus on, siis kohe Duffi ja Gerat eest lükata on muidugi raske, kuid teisalt on mõlemad juba 30 täis, nagu kohe ka vigastusest naasev Davies. Ja rohkem nagu polegi eriti kedagi sinna Hodgsonil panna, kui arvestada, et euromängud ka oma osa nõuavad ja tabeliseis pole hetkel kiita, siis kuluks üks noorem ja kiirem kodanik neil sinna ära küll.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

• martn26
                    U21
                    • Feb 2009
                    • 701

Algselt postitanud kasutaja Epic poolt
                    Ei ole korvpall.
                    Õige! Parandasin viga vist veidi!

Kommentaar

• Lambiahv
                      Asjahuviline
                      • Jun 2008
                      • 223

Võiks Fulhami minna ja siis sealt Doncasterisse laenule.

Kommentaar

• Eugen
                        Professionaal
                        • Sep 2003
                        • 513

Eks see üleminek vb niimoodi välja näebki,et ostetakse ära ja siis laenule kogemusi koguma.Parem oleks muidugi kohe põhitegijaks,aga hea seegi kui saaks tugevasse liigasse.

Kommentaar

• Andres.
                          Eesti koondislane
                          • Sep 2009
                          • 2792

Algselt postitanud kasutaja Lambiahv poolt
                          Võiks Fulhami minna ja siis sealt Doncasterisse laenule.
                          See oleks jah suht perfect

Kommentaar

• Sotokas
                            Asjahuviline
                            • Mar 2002
                            • 26

Ma arvan, et Hollandi liiga küll Šoti omale millegi poolest alla ei jää. Pigem vastupidi.

Kommentaar

• norsk
                              -
                              • Jul 2003
                              • 5810

Fulham, Wigan ja Celtic on aga ikkagi Euroopa tipud...

No ok, Celticul on vähemalt üks tolmune karikas kapis...
                              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

• martn26
                                U21
                                • Feb 2009
                                • 701

"Lubage naerda... Rääkisin just kolleegiga Hollandist, kes kinnitas, et tema korraldas Fulhami skaudi tuleku Tallinna, kes ei tulnud jälgima üldse Purit, vaid Ragnar Klavanit ja mõnda belglast,” ütles Kemna.

tundub, et asi võtab väga huvitavad käigud... Puri on nüüd 3 tule vahel.... Levadia juhtkond- POHLAK- ja Tema agent Kemna + Suur meediamull....

Igaljuhul loodame, et Kemna teeb samahead tööd, kui Klavaniga, ning Puri Jaanuarist kuskil heas klubis...

Aga nagu näha, siis Klavanil hoitakse ka silma peal, mis on hea.

Kommentaar

Töötlen...