Miks te trolli söödate? Siin teemas on vähemalt kaks meest, kelle sõnavõtte ei tasu kunagi lugeda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sander Puri (Waterford FC, Iirimaa)
Collapse
X
-
Algselt postitas eits Vaata postitustselliste meeste nagu vassiljev, kotenko, dmitrjev, puri, sisov, kruglov esileupitamine on kustlik ja pole nende mänguklassiga mingitpidi seotud. nende taset tõendab ilmekalt ka see mis klubides ja liigades nad mängivad. loomulikult on põhjus miks selliseid mehi üritatakse esile tõsta sügavam aga seda ma parem siinkohal ei hakka kommenteerima.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Selles suhtes ,et kui sellise nimekirja saate: FC Koper,Ravan Baku,FK Ural,Lombard-Papa TFC,Lankarani Hazar,klubitu(endine FC Inter Baku). Nagu mida teod kus kohas?? Ma löön ka vahel sõpradega palli tagudes päris mahedaid kolle,huvitav miks need teod iseenda eest ei räägi. Kui järgmine kord saan siia kirjutada Arsenal ,ManU,AC Milan,Bayern, siis ilmselt on meestel teod juba ühtteist rääkinud.Siiani piisab neist tegudest kahjuks ainult ungarisse,sloveeniasse või mõnda muusse põrgusse kuhu jalgpall ja coca cola tänu rahale jõudnud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Osvaldo Vaata postitustSelles suhtes ,et kui sellise nimekirja saate: FC Koper,Ravan Baku,FK Ural,Lombard-Papa TFC,Lankarani Hazar,klubitu(endine FC Inter Baku). Nagu mida teod kus kohas?? Ma löön ka vahel sõpradega palli tagudes päris mahedaid kolle,huvitav miks need teod iseenda eest ei räägi. Kui järgmine kord saan siia kirjutada Arsenal ,ManU,AC Milan,Bayern, siis ilmselt on meestel teod juba ühtteist rääkinud.Siiani piisab neist tegudest kahjuks ainult ungarisse,sloveeniasse või mõnda muusse põrgusse kuhu jalgpall ja coca cola tänu rahale jõudnud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas vabakutseline21 Vaata postitustKuna see mäng hakkab?
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitust75 minti juba toksitud...0:0 siiani...papa võttis lõpuks minimaalse võidu,meie staarist polnud lõhnagi...
Kommentaar
-
Algselt postitas vabakutseline21Lombard Papa kaotas 0:2 DVTK-le. Puri osalusest andmed puuduvadarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar