Ma ei lugenud ta postitusest väljagi, et Puri midagi alustas.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sander Puri (Waterford FC, Iirimaa)
Collapse
X
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustning Sander Puri näitas veel lõpuks neile, et olge parem vait ja mängige jalgpall
Sellega mõtlesin, et lõi lõpus veel värava, ning tähistas seda just nii, nagu peabki! Auvärav ikkagi...
Kommentaar
-
Algselt postitas martn26 Vaata postitustNo mina küll ei näe ikkai Sander Puri tähistamises mingit erilist rüseluse alustamismõtet...
Eks arvatavasti käis 90 minutit selline üksteise närvide tampimine ja öeldi nii mõndagi, ning Sander Puri näitas veel lõpuks neile, et olge parem vait ja mängige jalgpalli... Oli vaja minna siis kätega tõmblema?
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustSelle tähistamine tavaliselt tuleb kollase kaardiga kaasa...
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustSelle tähistamine tavaliselt tuleb kollase kaardiga kaasa...
samas natuke saan aru ka pastapoistest, loomulikult kiitmata heaks toimunud reaktsiooni, et nagu veits ülepakutud tähistamine olukorras kus löödud värav antud mängu skoori silmas pidades palju ei muutnud (loe: võidumeesteks jäid jätkuvalt italodäänserid). isiklikus plaanis ei kahtlegi, et pakkus rahulolu.
a no ise tähistaks sellise satsi vastu kasvõi 0:11 seisult auväravat minimaalselt nõnda - http://static.oleolecdn.com/media/ma...arge_35419.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustSelle tähistamine tavaliselt tuleb kollase kaardiga kaasa..."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustPaluks üks näide, kus selline tähistamine on toonud kollase endaga kaasa.
Kommentaar
-
Algselt postitas munz Vaata postitustsamas natuke saan aru ka pastapoistest, loomulikult kiitmata heaks toimunud reaktsiooni, et nagu veits ülepakutud tähistamine olukorras kus löödud värav antud mängu skoori silmas pidades palju ei muutnud (loe: võidumeesteks jäid jätkuvalt italodäänserid). isiklikus plaanis ei kahtlegi, et pakkus rahulolu.
[/url]BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar