Ma ei lugenud ta postitusest väljagi, et Puri midagi alustas.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Sander Puri (Waterford FC, Iirimaa)
Collapse
X
-
Selle tähistamine tavaliselt tuleb kollase kaardiga kaasa...No mina küll ei näe ikkai Sander Puri tähistamises mingit erilist rüseluse alustamismõtet...
Eks arvatavasti käis 90 minutit selline üksteise närvide tampimine ja öeldi nii mõndagi, ning Sander Puri näitas veel lõpuks neile, et olge parem vait ja mängige jalgpalli... Oli vaja minna siis kätega tõmblema?
Kommentaar
-
selle tähistamine tavaliselt jätkub tordi, lillede ja saluudiga...
samas natuke saan aru ka pastapoistest, loomulikult kiitmata heaks toimunud reaktsiooni, et nagu veits ülepakutud tähistamine olukorras kus löödud värav antud mängu skoori silmas pidades palju ei muutnud (loe: võidumeesteks jäid jätkuvalt italodäänserid). isiklikus plaanis ei kahtlegi, et pakkus rahulolu.
a no ise tähistaks sellise satsi vastu kasvõi 0:11 seisult auväravat minimaalselt nõnda - http://static.oleolecdn.com/media/ma...arge_35419.jpgKommentaar
-
Kommentaar
-
See värav tegi seisuks 1:1.samas natuke saan aru ka pastapoistest, loomulikult kiitmata heaks toimunud reaktsiooni, et nagu veits ülepakutud tähistamine olukorras kus löödud värav antud mängu skoori silmas pidades palju ei muutnud (loe: võidumeesteks jäid jätkuvalt italodäänserid). isiklikus plaanis ei kahtlegi, et pakkus rahulolu.
[/url]BVB - VaprusKommentaar
-
Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar