Seal kukub ainult viimane liigast välja jah?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sander Puri (Waterford FC, Iirimaa)
Collapse
X
-
Algselt postitas Ott Vaata postitustEt võibolla saame siis mingi korjanduse teha et tuju tõsta või mida iganes, et sa endaga hakkama nüüd saad ikka ja et tuju täitsa nulli ei läheks?Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ott Vaata postitustAga see oot.. kes seal foorumis nii suur Puri vastane oli, äkki keegi ikka teab või tahad ise öelda? Sest ma mõten et see on nüüd meeletult kurb uudis sulle ju? Et võibolla saame siis mingi korjanduse teha et tuju tõsta või mida iganes, et sa endaga hakkama nüüd saad ikka ja et tuju täitsa nulli ei läheks?
Naljakas on see, et kodukal see Dortmundi lugu ka ära mainitud.
Aga igastahes loodan väga, et Puri suudab oma esitustega oma kriitikud (kelle hulka minagi viimastel aastatel kipun kuuluma) vaigistada. Edu !
Kommentaar
-
beebs reklaamib St.Mirren-Hearts liigakapi finaali Puri pildiga
algkoosseisus siiski pole:
St Mirren XI to play at Hampden: Samson, Van Zanten, McAusland, Goodwin, Dummett, Teale, McGowan, Newton, McGinn, Thompson, GoncalvesGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Ott Vaata postitustMiks sa arvad, et ma üldse eeldan, et ta seal puure täis hakkab taguma või üldse supermani panema?Asi ei ole üldse selles.
Igatahes tore, et mees saab uue võimaluse ja loodetavasti läheb seekord juba paremini. Edu Purile
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar