Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Sander Post (Viljandi Tulevik, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

http://www.jupilerleague.nl/match.php?id=f354045 - värav ja veel kolmas värav sündis nii, et väravavahilt pikk pall ette, Post lükkas peaga edasi ja sealt värav.

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
      Palju veel löpuni on?
      Oi näe, selline asi on olemas

Peaks märksa kiiremini su küsimusele vastma kui soccerneti foorum

Kommentaar

Kus nüüd paneb kurat. Kolmes mängus kolm väravat vist nüüd? Jutti.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
          Kus nüüd paneb kurat. Kolmes mängus kolm väravat vist nüüd? Jutti.
          74 minut käimas. Seis GOA kasuks 6-2 ja Post löönud ka teise värava.

Kommentaar

Väga korralik, poiss teeb veel hat-tricki.

Kommentaar

Kaks väravat jalaga, pole paha

Kommentaar

Poiss koputab jõuliselt uksele, et Albaania vastu jalga proovida, kuigi pea sobib samuti.

Kommentaar

Ükskõik kui logisev selle mehe tehnika oli Eestis olles, nüüd igatähes vääriks ta 100% koondises uut võimalust. Kasvõi üks sõprusmäng, aga kunagi peab ju järgi proovima mis meheks ta nüüd saanud on.
                  Türgi mägede hirm, kitsekarjuste kuningas ja Atamani kuri naaber...

Kommentaar

Siin ka väravad:

Kommentaar

soovikisin ka Posti koondises näha.

Kommentaar

Muidugi sõprusmängus võiks ära proovida
                        www.ehrakennus.ee
                        Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Vajutan Post goal play, tuleb see kast ette aga pilti ei tule, oota kaua tahad, mul ainukesena ei mängi neid `?

Kommentaar

Algselt postitas Thugie Vaata postitust
                            Vajutan Post goal play, tuleb see kast ette aga pilti ei tule, oota kaua tahad, mul ainukesena ei mängi neid `?
                            Mul firefoxiga ei mänginud. Pidin vaatama iEga.

Kommentaar

Post ilusas hoos jah. Natuke teise mängustiiliga, kui meie koondis sobiks ta hästi... karta on, et Rüütli paneb saagi jälle ette kas üksi või kaksi, ning vassiljev ründav poolik.. kui saag kaksi, siis kõrval kink, kuigi võiks olla ka post...
                              samas võiks teisel poolajal saagi välja vahetada ka Post-i vastu... mingi 20-30 minutit lasta temal ka mängida oleks äge..

selleks ju sõprusmängud ongi, et erinevaid mehi ja taktikaid proovida... seepärast võiks vahepeal kedagi teist ka proovida...

Kommentaar

On ju kaua aurutatud, et Eesti koondise mängus puudub mängu ilu ning lahmitakse lihtsalt järjest pikka ette, nüüd on aga Rüütliga asutud liikuma rohkem maastsöödu poole.
                                Aga nüüd tahavad enamus siin koondisesse mängijat, kelle peamine trump ongi talle pikka mängida.Parem ikkagi võiks söödustiili jätkata, mida Rüütli arendab ja sinna on Postist paremaid tüübid juba olemas.
                                Lihtalt palli maha võtmiseks ei pea ees mingi koljat olema ju.
                                >>

Kommentaar

Working...
                                X