Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andrei Sidorenkov (23/0)
Collapse
X
-
no ega iga värava pärast sa kohe koondise kohta.mitte ,et mees kehva oleks vaid küll tuleb tema aeg ka ja samale kohale konkurents tihe.Kui muidugi klubi eest sama häid esitusi jätkab siis ju toreAlgselt postitas Somebody Someone Vaata postitustOi kui ilus koll!
Sidorenkovit sooviks küll edaspidi ka kindlasti koondises näha 
Soengu ka normaalseks teinud
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
No Albaania vastu jättis juba väga hea muljeAlgselt postitas budulojus Vaata postitustno ega iga värava pärast sa kohe koondise kohta.mitte ,et mees kehva oleks vaid küll tuleb tema aeg ka ja samale kohale konkurents tihe.Kui muidugi klubi eest sama häid esitusi jätkab siis ju tore
FC Flora
Kommentaar
-
No ma mõtlesin just Eesti-Albaania mängule ka kus ta tegi ikka väga särava esituse. Kuidas me muidu mehest aimue saame kui mitte koondise mängudestAlgselt postitas budulojus Vaata postitustno ega iga värava pärast sa kohe koondise kohta.mitte ,et mees kehva oleks vaid küll tuleb tema aeg ka ja samale kohale konkurents tihe.Kui muidugi klubi eest sama häid esitusi jätkab siis ju tore
Igat SöndajyrskE mängu ei kanna üle.
Kommentaar
-
ma olen sinuga täiesti nõus ja soovin edu talle edaspidiseksAlgselt postitas fcfloraforever Vaata postitustNo Albaania vastu jättis juba väga hea mulje
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Internet Exploreriga saab vaadata.Algselt postitas krissu04 Vaata postitustPagan võtku aga ma ei näe seda videot.
Kommentaar
-
ma sain firefoxiga ka.Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitustInternet Exploreriga saab vaadata.Koondise põhimängija
Kommentaar
-
muide oli see vist viimases albaania mängus, kui eesti sai karistuslöögi umbes samast kohast kust sidorenkov nüüd skooris. käis ta ka siis noolimas, äkki saaks lüüa, kuid sel korral lõi vassiljev ise ja posti. pold ka paha löök, aga vasakuga oleks saanud sealt ehk paremini keerutada?Algselt postitas Tommy Vaata postitust
Kommentaar
-
Alles ju kiharad tuules lendlesid Albaania vastu.Algselt postitas martn26 Vaata postitustkui nii jätkab, küll Rüütli siis koondisesse kutsub...
Kommentaar
-
Urmari parim nali! Sain päris kenasti naerda (Y)Algselt postitas urmar Vaata postitustNüüd on Sidorenkov oma klubis ilusasti kohanenud, saab ohtralt mänguaega ja ka värava lõi ära. Imelik, et teoreetikud pole talle uut klubi otsima hakanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar