Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nikolai Mašitšev (Sillamäe Kalev, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Taset Koljal on. Aga Faneras paremal äärel oli ta sigahea ikka, sõber Artjom Dmitrijeviga kõrvuti mängides tegid igasugu imevigureid

Vetra eest on ta mänginud ka Fulhami vastu minu teada.

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
      Vetra eest on ta mänginud ka Fulhami vastu minu teada.
      Sa oled nii tark
      Algselt postitas alehis
      "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
      Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Algselt postitas Vapper Kass Vaata postitust
        Pean kahjuks ütlema, et Nikolai läiks testimisele klubisse, mis võtab ennast maha, ilmslet juba homme, Venemaa meistrivõistlustelt. Neil on mitmekümnemiljonine võlg.
        Juba eile selgus, et klubi siiski jätkab Vene Pr. liigas mängimist.

PS: Pidasin piksenoolega üle neljatunnise pausi, muidu nohik arvab jälle, et oleme üks ja sama.

Kommentaar

eino,aga kui kodakondsust pole, siis mis see teema siin teeb? siis tuleks ümber tõsta ju.

Kommentaar

NIKOLAJUS MAŠITŠEVAS

Livescore järgi on ta Leedu liiga avavoorus ka värava löönud.
            http://www.jalgpallihaigla.ee/jk_jalgpallihaigla.htm

Kommentaar

Ja lõi ka teises voorus värava nii ,et kutt on heas hoos. Kahju ,et floras ära läks oli meile kindlasti vajalik vend.
              FCF Forever

Kommentaar

olgu koondiseuksed avatud selle mehe jaoks..

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                  olgu koondiseuksed avatud selle mehe jaoks..
                  Hall pass on tal.
                  FC Flora

Kommentaar

Vutiliit võiks selle koha pealt aidata ,kui nad tahavad ,et kutt saaks omale sinise passi .Juhul ,kui ta seda muidugi ise tahab.
                    Minu teada ta keelt ei oska või vähemalt sel ajal ,kui ta faneras mängis siis ei osanud. Võibolla Floras midagi õppis . Aga eks näis kuidas tal edasi läheb ,kui näiteks järgmisel aastal juba kusagil kõvemas liigas pallib ,küll siis sebima hakatakse . Kui muidugi siis juba hilja ei ole. Sellise kodakondsuseta hea palluri võib ju iga riik omale lihtsalt osta.
                    FCF Forever

Kommentaar

Minu teada ta sellepärast üldse siit sääred tegigi, et soovib Venemaa kodakondsust.

Kommentaar

Mina jälle olen kuulnud, et ta sai lõpuks Vene kondsuse kätte. Ja ega ta nüüd nii imehea mängija ju ka ei ole. Terve eelmise aasta mängis Floras, keegi siin eriti ei kiitnud.

Kommentaar

Et edaspidi asi selge oleks:

Mašitšev on tagasihoidlik 22aastane Tallinna poiss – tõsi, värske Venemaa kodakondne, sest Eesti passi omandamine osutus keeleprobleemide tõttu võimatuks.

by Õhtuleht

Kommentaar

Tavaline tibla kes ei viitsi riigikeelt selgeks õppida.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                              Et edaspidi asi selge oleks:

Mašitšev on tagasihoidlik 22aastane Tallinna poiss – tõsi, värske Venemaa kodakondne, sest Eesti passi omandamine osutus keeleprobleemide tõttu võimatuks.

by Õhtuleht
                              varsti aivar räägib poisi pehmeks ja ongi sinine pass olemas
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                varsti aivar räägib poisi pehmeks ja ongi sinine pass olemas
                                Võiks Nikolay Mashichev' i siit teemast kustutada.

Kommentaar

Working...
                                X