Mis tähtsam on? Kas mängida tippiliiga meeskonna duublis/olla pingil või olla mõnes kehvemas liigas meeskonnas, kus sa saad nädalast nädalasse 80-90 minutit mängida? Ujpestis oli ta varem laenul ning siis läks tal suurepäraselt. Soov lepinguga Ujpesti jääda oli pärast laenu nii Ujpestil kui ka Ahjuperal, kuid Györ hoidis teda kinni. Nüüd on võimalus vähemalt mängida saada... ning pealegi.. mis testimistelt ikka loota on, kui mängupraktikat ei ole.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jarmo Ahjupera (Viljandi Tulevik, Eesti)
Collapse
X
-
ma ei tea, mis maailmas mõni elab, aga eesti jalgpallurile on ungari liiga küll ja veel, asi ei ole nii, et sa käid ja valid, vaid pigem oled rahul, kui üldse kuhugi saad. natuke võiks realistlikumalt suhtuda ja selgeks teha endale, et eesti vutimees ei ole mingi ime-asi mida klubid taga ajaks. mu arust igati positiivne lahendus üsna tobedale olukorrale seal györis.Algselt postitas Tom K Vaata postitustEsimene küsimus, mis tekib on miks? Leping Györiga saab ju 2013 suvel läbi ja selle asemel, et hoobilt sinna Ujpesti siirduda võiks ju suvel vabaagendina ennem ka mujalt klubi otsida. Käis Ahjupera 2. Bundesliga katsetel jne.
Ma ei oska tema võimeid tegelikult ka väga hinnata aga mingi kahvatu Ungari liiga tabeli tagumise otsa klubi ei ole kohe kindlasti mingi unelmate töökoht, kellega eellepingut sõlmida tasub vaid pigem ikka viimane varuvariant kui suvega tõesti midagi paremat ei leiaks.
Kommentaar
-
Mina oskan, tema tase on küll Eesti esiliiga ja meistriliiga, kuid läbi õnne on ta jõudnud omadega Ungari... sellest tuleks kümne küünega kinni hoidaAlgselt postitas Tom K Vaata postitust
Ma ei oska tema võimeid tegelikult ka väga hinnata aga mingi kahvatu Ungari liiga tabeli tagumise otsa klubi .
Kommentaar
-
Sinu tase on?Algselt postitas baller Vaata postitustMina oskan, tema tase on küll Eesti esiliiga ja meistriliiga, kuid läbi õnne on ta jõudnud omadega Ungari... sellest tuleks kümne küünega kinni hoidaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
nii lolli küsimuse peale on ainus võimalik vastus, et ma olen Eesti ja maailma parim jalgpallur.Algselt postitas budulojus Vaata postitustSinu tase on?
Kommentaar
-
aga seleta siis,et kuidas läbi õnne? ta on piisavalt ennast juba tõestanud. Ma saaksin aru,et kui jutt oleks Slava Zahovaikost,kes lampi portugali sai,Algselt postitas baller Vaata postitustnii lolli küsimuse peale on ainus võimalik vastus, et ma olen Eesti ja maailma parim jalgpallur.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
da fuck?Algselt postitas budulojus Vaata postitustaga seleta siis,et kuidas läbi õnne? ta on piisavalt ennast juba tõestanud. Ma saaksin aru,et kui jutt oleks Slava Zahovaikost,kes lampi portugali sai,
Kommentaar
-
Resultatiivne päev eile eestlastelt. Lisaks Kingi ja Ojamaa väravale sai jala valgeks ka Jarmo.
Puskas FC Academy alistati 1:2, eestlaselt siis 61. minutil võiduvärav ning loetud minutid hiljem ka otse punane.
Värav kah: http://www.youtube.com/watch?v=shgzLZd3eIg
Kommentaar
-
90 minutit siis täna, väravat ei löönud...
Said vähemalt viigipuntki kätte, täna vahetusest sekkunud mehe heale ründetööle.
vaatasin teisest poolajast 30 minutit, siis Ahjupera millegi erilisega silma ei paistnud, võttis mõned pallid maha, ning jagas enam-vähem asjalikke sööte edasi kuid lõpus oli näha väsimust jalgades!
Kommentaar
-
Lausa kaks väravat!Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustJarmol täna värav jälle kirjas.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar