Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jarmo Ahjupera (Viljandi Tulevik, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tal oli ju eelmise aasta alguses ka ju jalg puru?

Kommentaar

Loodame, et paraneb korralikult ja teeb võimsa come-backi

Kommentaar

Algselt postitas Diana Vaata postitust
        Lohutuseks seegi, et vigastada sai parem jalg, löögijalaks tal aga vasak.
        Sitt lohutus Aga väga kurb uudis, lootsin et ründeduo Kink-Ahjupera liigub sealt koos edasi kuhugi Saksamaa Bundesliigasse, kuid nüüd jääb minemata mingiks ajaks....

Kommentaar

peaasi, et ungarlased nüüd lepingut ei lõppeda ja jamama ei hakka...nüüd ju väga pikalt vigastatud..

aga jah kurb.Head paranemist igatahes talle!
          FC Flora

Kommentaar

siin tiba rohkem infi nüüd - kui ma õigesti aru saan, siis õnnetus juhtus pärast kohtuniku vilet ja viga ei olnudki... Õhtulehel ka nüüd ilmunud pikem lugu.

EDIT: leidsin video (vt 2.05-2.22) - päris julm värk, aga viga vilistati vist sekund varem söötjale sissesõitmise eest - müstika!

siin pilt ka sündmuspaigalt (keelt ei mõista)

Kommentaar

Jalad olid kaitsemängijal ikka kohutavalt ohtlikult õhus,sellised vead,kus mängija saab ikka nii raskelt vigastada tuleks hiljem üle vaadata ja mingi karistus siiski määrata :S

Kommentaar

Hmm, seda karjet kuulda oli päris jube, õah....

Kommentaar

jubejube. aga vaatan, et seal ungaris on ka mängimine nagu eestis. sita ja pori sees

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                    vaatan, et seal ungaris on ka mängimine nagu eestis. sita ja pori sees
                    Pole mina näinud, et kui vihma sajab, siis jalgpalliväljak on porist puutumata.

Kommentaar

Algselt postitas magicm Vaata postitust
                      Pole mina näinud, et kui vihma sajab, siis jalgpalliväljak on porist puutumata.
                      ma küll olen näinud

Kommentaar

kellel seda sado-värki rohkem sees, siis nüüd saab Győri ETO kodukal siit ka pikemat videot juhtunust koos õige heliga näha (alumine neist)... nõrga psüühikaga isikutel kordusi vaadata ei soovita.

Kommentaar

Oi sa vana v*tt. Hullem kui ma arvasin, samasugune nagu siit foorumist ennegi läbi käind, kuidas jalg nimodi läterdab keha küljes. tõsiselt on kahju ahjupera sust!

Kommentaar

vuhh. sellisel kellajal üksi pimedas seda vaadates ja heliga on ikak päris jube. assavana. mul hakkas jalg ka veel valutama.

Kommentaar

Jube!korraks tundus, et hungarlased teevad sellest kaitsjast kannataja

sellistele tuleb punane ära anda

Kommentaar

väga jõhker viga
                                www.fcelva.ee

Kommentaar

Working...
                                X