Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Henri Anier (Lee Man, Hongkong)
Collapse
X
-
Ja kusjuures Bristol ei pidanud ainukene Inglise meeskond olema, kes meie poisist huvitatud on. Usun,et kui Vikingil on võimalus tema pealt teenida,siis seda ka tehakse!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
League One's promotioni nimel võitlemine ei ole siis ''miski''? Nimetatud sats ilmselt selles enam see hooaeg ei osale, aga ikka.
Kui võimalus oleks, siis pigem eelistaks kohe Bristolit või muud L1 satsi, Norras hooaeg ju algab ka mitme kuu pärast ning hea vormikõvera pealt oleks parem variant Inglismaal mängida kui pikendatud puhkus ja võimalik status quo oma vanas klubis.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Oper enda karjääri jooksul Venemaa esiliigas mänginud küll pole. esiliigas mängisid Stjopa, Rähn, Kruglov, Vosko, ja vist kõik?
Aga kui teemasse, siis toetan kahe käega minagi inglise League One/ChampionshipiSoti kõrgliigat, kui Norrat.Kommentaar
-
Mind huvitab nüüd, millel sellised faktid baseeruvad? Stardilava kuhu? Norrast ei ole võimalik kuhugi liikuda kui head mängu näitad? Mis imelised teed siis sealt League One-ist avanevad?
Mitte et ma tahaks League One-i kuidagi halvustada, aga ma ei saa aru, miks seda Norrat nagu katku kardetakse."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. ChestertonKommentaar
-
mu arust on veider üldse see stardilava jutt, tuletaks veel kord (jumal teab mitmendat korda meelde), et kui palju meil neid juhtumeid on, et kuskilt liigast üldse loogilist radapidi edasiliigutakse? pigem tuleks olla realist ja näha et nii inglise esiliiga, kui norra kõrgliiga on üsna head liigad, juhul kui seal pidevalt mängida saad, meil kipub pigem olema, et ei saada kahjuks, ka palju kehvemates liigades, kui norra või inglise esimene. anieril loodan ise õnnestub nüüd mõneks ajaks welli jääda, sest praegu tundub see versioon kõige etem just mänguaja ja stabiilsuse mõttes.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar