Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Martin Vunk (Pärnu Linnameeskond, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

üks värav ei tee kõike neid nadisid esitusi koondise ridades tasa, just sayin

Kommentaar

Algselt postitas Converse Vaata postitust
      üks värav ei tee kõike neid nadisid esitusi koondise ridades tasa, just sayin
      Vunki puhul on alati rõhutatud tema ebaõnnestumisi ja neid üle võimendatud, mitte seda, mida ta hästi teinud on. Samas kui mõned teised meie koondislased on nagu pühad lehmad, kelle kritiseerimine on nagu riigireetmine. Just saying.
      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Janinho Vaata postitust
        Ei mõista. Kui minuarust vana mängib hästi, siis kas ma pean kohe sellest foorumis kirema, et oma usku tõestada temasse?
        Ei, takkajärgi kiremine on ikka kindlam variant.

Kommentaar

Vunk on Küprosel korralikut täiskasvanumaks saanud, päris Dimitrjevit välja ei anna, kuid mäng on koondises juba pikemat aega tal mängu moodi olnud.
          Minu jaoks kuulub Vunk samassse patta 'pooli Lucasega, keda kotitakse lihtsalt teadmatusest.

Viimaseks mänguks loodetavasti tase ei lange. Loodetavasti ka Pareiko ja Piiroaja näitavad kindlamat tegutsemist.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
            Minu jaoks kuulub Vunk samassse patta 'pooli Lucasega, keda kotitakse lihtsalt teadmatusest.
            Ajahetk 1: valdav enamus ütleb, et Lucas on pask.
            Ajahetk 2: valdav enamus tunnistab, et Lucas on päris hea.

Ajahetk 1: valdav enamus ütleb, et Vunk on pask.
            Ajahetk 2: valdav enamus tunnistab, et Vungi viimased esitused on olnud igati soliidsed.

Küsimus: kas valdav enamus sai täiesti juhuslikult ühekorraga nägijaks ja õppis Vungi ja Lucase väärtust hindama ja tegelikult olid nad kõikse aeg stabiilselt head või... võib sedasorti arengutes siiski mingit muud loogikat näha?

Kommentaar

Ja võib-olla on kriitika kasuks tulnud, teame kuidas Rähniga lood olid. Mees on mänguaega ja võimalusi ka sitaks saand ju.

Kommentaar

Õhtulehe(tervitan ka soccerneti pedeotsingut) hinded Vungi esitustele käesolevas valiktsüklis (ka sõprusmängudes).

06.09.2011 Eesti - Põhja-Iirimaa
                Hinne 8.
                Lisaks koondisekarjääri esimesele väravale igati tasakaalukas ja kohusetundlik töö keskväljal. Tõestas, et Dmitrijevi puudumine ei pruugi olla maailma lõpp.
                02.09.2011 Sloveenia - Eesti
                Hinne 7.
                Kaitsetöös vajalikul tasemel, aga kahest võimalusest ei tabanud kumbagi. Teine šanss oli sajaprotsendiline!
                10.08.2011 Türgi - Eesti
                Hinded puuduvad.

03.06.2011 Itaalia - Eesti
                Hinne 4.
                Küprose esiliigast neljakordsete maailmameistrite vastu astuda on väga raske. Liiga palju pallikaotusi.
                25.03.2011 Eesti - Uruguay
                Hinne 8.
                2009 alustas kõiki koondise mänge. Mullu üks häda teise otsa. Kas nüüd taas ree peal? Sekundeeris Dmitrijevile-Vassiljevile pea ideaalselt.
                09.02.2010 Bulgaaria - Eesti
                Hinded puuduvad.

22.12.2010 Katar - Eesti
                Hinded puuduvad.

18.12.2010 Hiina - Eesti
                Hinded puuduvad.

08.10.2010 Serbia - Eesti
                Hinne -
                Mängis hinde teenimiseks liiga vähe.
                07.09.2010 Eesti - Usbekistan
                Hinne 6.
                Jäi selgelt Dmitrijevi varju, aga otsest pattu ka ei teinud.
                03.09.2010 Eesti - Itaalia
                Hinne 6.
                Õigusega muretseti, kas Vunk on selliseks mänguks valmis. Peatreeneri usaldus osutus üldiselt õigustatuks.
                Täitsa oluline mees meil.

Kommentaar

Algselt postitas Meireles Vaata postitust
                  Küsimus: kas valdav enamus sai täiesti juhuslikult ühekorraga nägijaks ja õppis Vungi ja Lucase väärtust hindama ja tegelikult olid nad kõikse aeg stabiilselt head või... võib sedasorti arengutes siiski mingit muud loogikat näha?
                  Jah. Valdav enamus sai täiesti juhuslikult ühekorraga nägijaks. Piisab ühest väravast. Piisab võidust Serbia üle ja ülistatakse igal nurgal taevani, piisab kaotusest Fääridele ning kustakse aastat pool.

Mängija arengule aitab kaasa päris palju erinevaid faktoreid - üks olulisemaid on keskkond. Seega loogika-treppe-astmeid jagub vast küsimustest rohkemgi.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kui Vunk mängib rollis ja viisil, mida "keskmine" jalgpallifänn ei oska vääriliselt hinnata, siis on ta osanud oma "nähtamatuse" juures ikka uskumatult palju küündimatusega silma torgata. Stabiilselt Soccerneti "hinda mängijaid" rubriigi põhjas kükitamine on küll, tõsi, ülekohtune ja Viikmäelt üle võetud mantel.

Kohe kindlasti ei nõustu, et see Eesti Meistriliiga/Rootsi 2. liiga Vunk, kes 2010. a MMi valiktsüklis 9 mängu kirja sai, mänginuks samal tasemel, mis praegu. Areng loomulikult, aga pigem Vungi kui fännide silmavaate osas. Ja see üks värav on antud juhul kõige tühisem argument.

Kommentaar

sedan't ma ka kribasin, et Küproselt alates on ta Dimitrile kandadele tõusnud.

Kommentaar

See pole ebaterve huumori teema.
                        Eile tegi hea mängu ja loodetavasti teeb ka neid tulevikus. Hetkel on minu jaoks tegu ühekordse sähvatusega.
                        PS!Janinio, minu suu võib ju munni täis olla, aga sinu perses on üks suur neegritüra. Istu nüüd see korralikult endale sisse, sügavamale, palun!
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

no nende kandadeni on veel pikk maa minna aga jah eile tegi ta väha hea mängu
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

ca 1,8 korda kehvem on

Kommentaar

Värav + sööt koondises:

Vunk 1+5
                              Dmitrijev 0+3

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                                Värav + sööt koondises:

Vunk 1+5
                                Dmitrijev 0+3
                                No aga Dmitrjevi kasutegur siiamaani olnud kordades suurem aga teades sind kes ei poolda,et venerahvusest mehed meie koondist esindavad
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X