Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Varahommikune fännibuss liinil Belfast - Dublin Airport 08.10.2011 ?
Collapse
X
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustVabandan offtopicu pärast, aga meenus tsitaat Braveheart'i nimelisest linateosest:"In order to converse to an equal, an irishman must talk to God." Nii-et ma usun, et kui sealt sama tulemusega koju tulete, siis patsutatakse teile veel selja peale ja pannakse pott või paar tõhusamat õllevirret ka kaasa, siis olete neile jumaluste eest. Iirlased on kuradima mõnus rahvas - ja mul üks sitt puha, elavad nad põhjas või allpool.RummaBastards!
Kommentaar
-
Võtame siis bussiteema jälle ülesse kuna Iirimaa eestlastel buss olemas, küsimus ainult kas 25 või 52 kohaline.
Väljub kuskilt kõrtsi eest peale selle sulgemist, ilmselt kell 2 öösel.
Paljud siis veel huvitatud oleks sellest? Bronnisin sinna 11 kohta ära, neile kelle lennupiletid on minu käes
Hind sõltub inimeste arvust, max 15 euri nägu.
Kindel ja turvaline, ülenapsitanud tegelased lükatakse ka peale ja visatakse Dublin Airportis välja
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustVõtame siis bussiteema jälle ülesse kuna Iirimaa eestlastel buss olemas, küsimus ainult kas 25 või 52 kohaline.
Väljub kuskilt kõrtsi eest peale selle sulgemist, ilmselt kell 2 öösel.
Paljud siis veel huvitatud oleks sellest? Bronnisin sinna 11 kohta ära, neile kelle lennupiletid on minu käes
Hind sõltub inimeste arvust, max 15 euri nägu.
Kindel ja turvaline, ülenapsitanud tegelased lükatakse ka peale ja visatakse Dublin Airportis välja
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustSen,kui kõrts teada,kus ülenapsitanud tegelased peale lükatakse(tulen kohale ja aitan ka lükata),anna teada,sest tahan seda kino näha...
Ja suur eelis rendibussil et võite pidu jätkata bussis, laulda ja möllata erinevalt liinibussist.
Praegu kirjas 16 inimest, laupäeval saab teada kas bronnid ka läbi läksid
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust...Sen - palun minu 3-isikkooseisuseline grupeering ka peale bronnida!!!
P.S. Vastutasuks võib noorem vend RummaBastards koledal häälel terve tee bussis laulda ...Bronnisin ära, laupäeval saab teada kas tuleb ikka see suurem buss. Kohalike eestlasi seal kirjas praegu 15 ja meid 19, loodetavasti nad võtavad ikka suure bussi.
Kommentaar
-
Suur buss kohalikel eestlastel tellitud. Väljub Days Hotelli eest siis kui pubid kinni ja fännidel kõrini Belfastist. Ehk siis 2-3 ajal öösel.
Kohalikel on ka soov et raha oleks vaja ette maksta. Selleks kogun rahad kokku ja palun teil 15 raha üle kanda:
MTÜ FÄNNKLUBI VIIES SEKTOR
a/a 221031722084
Annan nimekirja ka bussijuhile.
Kert, Aadu, Almar, Oll, Andrus, Andrus, Vosem, Kammer+3, Jansa+2, Kunn+2, users+4, mikk, Valtrik+1 KOKKU 25 fänni !
Bussijuhiks on Toomas Ilves isiklikult !( see ei ole nali tegelikult, nii ongi ! )
Kommentaar
-
Infoks siis siia teemasse ka, et fännijalgpall saab Belfastis jällegi toimuma. Fännimäng leiab aset Belfastis reedel 7. Oktoobril kell 13.00 kohaliku aja järgi. Mängupaigaks on klubi Crusaders FC kunstmuruväljak (www.crusadersfc.com).
Mängu orgunnib sel korral Ott Pruun, kellega saab kontakti tel +372 58136633. Juhul, kui Ott peaks oma telefoni ära kaotama, võib teda kätte saada tema reisikaaslaste numbritelt +37256612987 ja +37255678070.Vaikus
Kommentaar
-
Algselt postitas -madis- Vaata postitustInfoks siis siia teemasse ka, et fännijalgpall saab Belfastis jällegi toimuma. Fännimäng leiab aset Belfastis reedel 7. Oktoobril kell 13.00 kohaliku aja järgi. Mängupaigaks on klubi Crusaders FC kunstmuruväljak (www.crusadersfc.com).
Mängu orgunnib sel korral Ott Pruun, kellega saab kontakti tel +372 58136633. Juhul, kui Ott peaks oma telefoni ära kaotama, võib teda kätte saada tema reisikaaslaste numbritelt +37256612987 ja +37255678070.
Days Hotellist 200 m ja väljub iga poole tunni tagant
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust... sen ma(+2) maksaksin meeleldi sulas !!!!
põhiline et ikka need bussis kes bronnisid, muidu jama ja ma pean ise kinni maksma
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar