320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Jalgpalli app´i idee

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Eesti Jalgpalli app´i idee

    Vedelesin mina voodis ja loopisin palli väravasse. Kuidas? Muidugi mingisuguse telefoniapp´i mänguga. Ja siis ma mõtlesin, et küll oleks äge, kui oleks olemas Eesti Jalgpalli App, millega saaks koguaeg hoida silma peal kõigel, mis Eesti Jalgpallis toimub- oma telefonist ja kuidagi eriti mugaval moel. Kusiganes. Eriti äge on antud jubin muidugi hooaja kestel- mängu ajal, vaheajal ja pärast kohtumist. Kogu statistika ja muu vajalik info siinsamas. Väike Eesti Jalgpalli taskuteatmik.

    Ja siis ma tulin sellise asja peale nagu alltoodud. Muidugi sinna lisaks veel mingid teavitusjubinad, livescore-id, mängu toimumise meeldetuletused, mingi kalender ja teab mis veel ühele app´i meistrile pähe tuleb.

    Ainult, et mina ise ei oska app´e luua...

    Kommentaar alloleva illustreeriva pildimaterjali kohta: ma pole akadeemik

    appiidee.jpg

    Mõtteid?
    “I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne

    #2
    Idee on huvitav, võiks täitsa kasulik olla küll.
    Parem georg otsas kui Paul keres.

    Kommentaar


      #3
      soccernet.ee app, kust näeks kõiki LIVE ülekandeid oleks täitsa cool. Meil on tihti mängul kellegi ülessandeks nutikast teiste mängude skoore jälgida. Eraldi app teeks selle kindlasti lihtsamaks.

      Kommentaar


        #4
        Just, ja mina ajan ka telefonist vahetevahel taga mängijaid, kollaste kaartide infot, teiste samal ajal toimuvate mängude skoori vms mängude ajal. Oleks jube hea, kui kõik oleks app´i vormis kohe kättesaadav.
        Oh seda mälu, aga eelmisel või üleeelmisel aastal saadeti koju koos Jalkaga mingi meistriliiga voldik, mis mahuks rahakoti vahele, aga seda kasutasin ma vist kõige enam ühe kuu ja siis kadus ta kuskile juba ära. App nii lihtsalt ei kao Pealegi koos igasuguste meeldetuletusfunktsioonidega võiks see ühte jalgpalli fänni utsitada rohkem mängudel käima. Rääkimata igasugustest võimalustest app´i kaudu turundustööd teha nii EJL-i, soccerneti kui klubide kasuks.

        Minu peas näeb see asi igal juhul jube glamuurselt välja Aga, kas muud huvilised näevad reaalset vajadust ja võidukäiku sellise vidina puhul, see on juba teine küsimus.
        “I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne

        Kommentaar


          #5
          Algselt postitas AnnaS Vaata postitust
          võiks see ühte jalgpalli fänni utsitada rohkem mängudel käima.
          Et kui mängu aeg on ja telefon GPS'i kasutades avastab, et mängul ei olegi siis järgmised nädal aega saad helistada ainult töönumbritele ja mänge mängida ei lase?

          Kommentaar

          Working...
          X