Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JH liikmetele homsele mängule soodsam sissepääs

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'JH liikmetele homsele mängule soodsam sissepääs\'

Originally posted by Siim88

Originally posted by kyps

Originally posted by Siim88
    õpilastele, õnneks!
    Millistele õpilastele? Seda nalja ma küll ei usu, et üliõpilased soodust saavad.
    Jumal seda teab.

Kunagi oli kirjutatud, et alla 12-aastased saavad soodust. Müüja ise ütles, et kõikidele õpilastele on soodustus... ja õpilaspiletit ei pidanud kah ette näitama.
    Müüja võib sulle pensionäripileti ka müüa, iseasi on see, kuidas sa sellega staadionile sisse saad.
    Jube Tige Kala

Kommentaar

Tähendab, paluks kõvemate meeste kommentaare - läksin statale ja piletit ostes käisin välja JH liikmekaardi, müüad aga saatsid mind pikalt ja ütlesid, et neil mingid kaardid ei keht. Asi pole selles kümnes kroonis vaid põhimõttes.
      Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Mina näiteks ajasin müüale veits segast juttu ja sain JH Liikmekaardiga 40 kroonise pileti
        müüad ei saanud vist ise ka aru mis nad tegema peavad
        kontrollid, kes enne staadionile sisenemist pileteid kontrollisid huvitusid aga ainult piletite rebimisest, mitte paberite küsimisest
        It says so in the scriptures!

Kommentaar

Mina aga näitasin ette FCF klubikaardi ning nii pilet kui kava olid tasuta.
          all for FOOTBALL for all

Kommentaar

Vastavalt Jalgpallihaigla liikmete ning FC TVMK fännde esindajate kokkuleppele saavad 30-nd Jalgpallihaigla liiget ,kaardi ettenäitamisel homsele FCF ja TVMK mängule tasuta pileti. Piletid on antud minu kätte, jagan siis homme enne mängu nad välja nendele ,kes varem kohal. Peale mängu saab aga selle piletiga A Le Cog- i
            pubis,mis asub Veerenni tänava ja Lõuna turu kõrval, kaks õlut ühe hinnaga.

Homme on siis kõik FCF- fännid ja ka muidu JH-liikmed kõik suurmatshile oodatud.
            Kaasa kogu atribuutika jne. Kogunemine ,nagu ikka Tammsaare parkki kell 18.00
            FCF Forever

Kommentaar

TÄNASELE TVMK ja TBILISI DÜNAMO mängule saavad kolmkümmend JALGPALLIHAIGLA LIIGET 50.- eekise pileti. Põhimõttel kes ees see mees. Olen juba 17.30 Lillekülas sissepääsu juures. Ametlikult maksab pilet 100.-

SOODUST SAIME TÄNU TVMK- KLUBI JA JH- HEALE KOOSTÖÖLE.
              FCF Forever

Kommentaar

Working...
              X