Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FILM JALKA TEEMAL

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'FILM JALKA TEEMAL\'

Tegemist hullumeelse filmiööga, kus terve öö jooksul näidatakse viimase aasta jooksul valminud üllitisi...
    keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Algselt postitas vibu

Tegemist hullumeelse filmiööga, kus terve öö jooksul näidatakse viimase aasta jooksul valminud üllitisi...

selge ,info täielik .ainuke miinus on see et äkki peab öö läbi üleval istuma et näha üllitist
      sigpic

Kommentaar

arvan, et tuleb terve öö kava ka enne avalikustamisele. siis saab äratuskella tirisema panna, kui vaadata tahetakse...

Kommentaar

kindalsti tuleb sellel üllitisel pilk peale visata,peaks tegu olema ju esimese jalgpalli teemalise filmiga või on ennem ka eestis keegi midagi sellist teind
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas vibu

Esimene avalik esitus (kui bussid välja jätta) on 27ndal kuupäeva öösel ETVs. Sai lubatud, et enne üles ei riputa kuhugi. Kellel viitsimist ja tahtmist on, see vaatab siis, kellel mitte, saab hiljem JALGPALLIHAIGLA lehelt tõmmata...
            ...Unistustel pole piire - Jalgpall on absoluut!!!!!!

Kas see oli see SEE film millest eelpool juttu ja mille suutsin kella 04:15 ajaks umbes ära oodata või oli mingi teine vutifilm veel mille ma siis ilmselt maha magasin
            Väga võimsa fooniga film, eriti just meie- vutifännide silmade läbi nähtuna...sobiks hästi jalgpalli promo reklaamiks vms.
            Nägin veel ka su teisi filme aga ootasin muidugi eelkõige SEDa filmi.

P.S. SHeini \"Isesesvuspäev\" jäi meelde ja oli huvitav (kuigi klisheelik aga hea klishee) ja siis minu grupiõest ülikooli päevilt Riina Vändrest tehtud film kes kodutute probleemi enda mureks on võtnud (filmi nime kahjuks ei mäleta enam). Aga paljud lavastused olid küll sellised et mitte muhvigi ei saanud aru - sürrealismi ja absurdi kogumid- jääda nagu asjua pointi lahti mõtestama ja jäädki mõtlema..või et siis lihtsalt oli öösel hirmus vaadata

Eesti filmikunst ma arvan on tulevikuks kindlasti mitte väljasuremisele määratud ja hea et nende tulevaste tegijate seas ka keegi MEIE seast...
            RummaBastards!

Kommentaar

Kas see film siis JPH kodukal ka kuskil on nüüd?
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Jansa- seesama oli...

Ja kodukale saab asja ka panna- kui keegi annab mulle märku- kellel oleks võimalik asi MiniDv lt arvutisse tõmmata? Poborsky? Aga ma hea meelega ei tegeleks sellega enne kolmapäeva- mul praegu võtted ja tahaks viimased päevad sellega rohkem tegeleda...

Kommentaar

Algselt postitas vibu

Jansa- seesama oli...

Ja kodukale saab asja ka panna- kui keegi annab mulle märku- kellel oleks võimalik asi MiniDv lt arvutisse tõmmata? Poborsky? Aga ma hea meelega ei tegeleks sellega enne kolmapäeva- mul praegu võtted ja tahaks viimased päevad sellega rohkem tegeleda...
                  Kas saab siis sinu filmike kuhugile ülesse ka või ei??!?!?
                  Vaikne.....

Kommentaar

munn

Kommentaar

Algselt postitas Kiivermoon

munn
                      Asjalik postitus
                      Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Algselt postitas 13

Algselt postitas Kiivermoon

munn
                        Asjalik postitus

veel asjalikum

Kommentaar

Algselt postitas vibu

Jansa- seesama oli...

Kas sa datanetti või torusse ei saa lükata?
                          \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Kus perses see film siis on?

Kommentaar

Viimast korda...
                              Film on olemas. Tahtjad nägijad on ka näinud, et asi olemas. Hiljemalt pühapäeva õhtuks on asi plaadil olemas. Peale seda võiks keegi minuga ühendust võtta, ja ühendust peaks ikka see võtma, kes saaks selle näiteks jalgpallihaigla kodukale üles lükata.

Mis mind aga tegijana närvi ajab - jah, olen asja valmis teinud, jah, olen selle eest omast taskust maksnud. Sponsorlust on ka olnud (tänud Jalgpallihaiglale). Aga kui te loodate, et ma poeks pingelisel ajal (parajasti viimane kursus ja eksamid) nahast ise välja, et teie saaksite nautida, siis te eksite. Initsiatiivi ülesnäitamine ei seisne vaid \"munniks\" sõimamisel ja filmi nõudmisel. Kellelgi pole õigust minult midagi NÕUDA- saage sellest ometi aru.

Kommentaar

vibu pole mõtet närvi minna olendite kohta kes ei tea mis kirjutavad või kui teavad siis seda hullem.taguots mähkmetest neil veel niisked ... ja see paneb neid arvama et kõik ülejäänud süüdi et p**se hallitab....ära tee neist väljagi ja toimeta omasoodu
                                jõudu sulle eksamite sooritamisel
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X