320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fännikultuur Eesti liigas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #61
    Algselt postitas v50 Vaata postitust
    Kohtla-Järve puhul on karta, et tõmbab Meistriliiga publikuarvu iga aastasele tõusule joone peale, vähemalt jäi Tallinna Warrior Esiliigasse.
    Tahaks veidi vastu vaielda. Kohtla-Järvel võib samamoodi toimuda, nagu Sillamäel, et publik tuleb vaatama. Sellistes linnades midagi toimudes rahvas tuleb kokku lihtsalt. Kui Sillamäel on rahvaarv mingi 17000, siis Kohtla-Järvel on see 45000, seejuures eestlasi 17%(Narvas ja Sillamäel 4%). Ma võin eksida ja võib toimuda ka Narva sarnane seis, aga on vähemalt inimesi, keda staadionile kokku ajada. Küsimus on pigem, mida klubi selleks ära teeb

    Kommentaar


      #62
      Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
      Kohtla-Järvel on see 45000
      Siin tuleb arvestada selle linna veidrat eripära. KJ linn koosneb 7-st eraldi asetsevast asumist. KJ nime all mõeldakse harilikult Järve linnaosa, kus ei ela kindlasti mitte nii palju elanikke. Teine suurem asum Ahtme, asub aga Järve linnaosast ca 10 km kaugusel ning on praktiliselt Jõhvi osa

      Kommentaar


        #63
        Tere!

        Üks EKA inimene võttis minuga ühendust ja palus infot jalgpalliluule kohta, sest ta koostab sellel teemal raamatut.

        Et sina ja teised teate ENDA KLUBI laule ja luulet (praeguseid ja vanu), siis palun saada mulle enda kontakt (privaatsõnumiga näiteks), et saaksin talle edastada, kui midagi selle vastu pole.

        Ja ei pea olema meistriliiga meeskonnad. Kui tegemist on IV liigaga ja teil on toredad hõisked/laulud, siis andke endast märku.

        Aitäh!
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

        Kommentaar

        Working...
        X