Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Meistriliiga publikunumbrid hooajal 2007
Collapse
X
-
aga publikut Kaljul ikka heal juhul 100
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Viljandi kohta ikka häbiväärselt vähe. Kui Tulevik mängiks korralikul staadionil ja oleks iseseisev Viljandi klubi ning suudaks stabiilselt selliseid tulemusi näidata oleks seal kindlasti publikut kordades rohkem.FCF ForeverKommentaar
-
Noh ma ei tea. Mulle tundus, et tegelikult oli Viljandis rohkem rahvast kohal isegi. Kuna eile oli ikkagi tööpäev ja ilm ka kiita ei olnud, siis pole see minu meelest väga hull. Ma arvan, et järgmine laupäev Maag Tammeka mängul Viljandis võib juba päris korralik rahvas kohale tulla. Isiklikult tean juba mitut inimest, kes ei saanud eile vaatama tulla sellepärast, et mäng toimus nädala sees ja nad mujal linnas tööl või koolis.Kommentaar
-
Me ei saa ju loota, et see asi mõne kuuga toimima hakkab. Selleks on ikka vaja järjepidevat tööd vaja teha.Algselt postitanud kasutaja soccernet.ee pooltHoolimata sellest, et publikuhuvi püütakse Eesti jalgpalli vastu suurendada, on eestlaste huvi Meistriliiga vastu ka käesoleval hooajal leige.Kommentaar
-
Ise olete suured jalgpallihuvilised ja vingute niigi odava piletihinna üle.
Proovige seda asja nii võtta, et iga krooniga mis te pileti eest maksate, aitate te Eesti jalgpalli arengusse kaasa.Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
Areng arenguks. Enne on vaja need potensiaalsed toetajad ka platsile tuua. Hooaja alguses oli vähemasti Floral kõigile piletihinnaks 50 eeku ning kui sa oled õpilane ja käid kuus nelja-viit mängu vaatamas, siis see summa läheb ikka päris suureks. Tuletame meelde, et kõik ei saa emmelt-issilt kuu alguses viit sotti kulutamiseks.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar