Pärnus sai sedapuhku katsetamise eesmärgil hot-dogi või alcostopi mängupileti eest.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Toitlustamine mängudel
Collapse
X
-
mõtetu värk.
Kle ega asi ei olene rikkusest, et kas on nimed või mitte. Lihtsalt asi on põhimõttes! Neid pole vaja, juhul kui pole kohustuslik. Ja kuna suurt publikuhuvi pole ja euromängudel eriti "suurepäraselt" ei lähe pole asjal ju sittagi mõtet. Levaadial ka pole nimesid! MaagTammekal on.
Ausaltõeldes, kes siin meie Eestitasemel,Meistriliigas(Esiliigas) enda meeskonnale nimed trükivad, on nats naeruväärne, sest nendega pole midagi teha, peaasi et number on!Kommentaar
-
Kle ega asi ei olene rikkusest, et kas on nimed või mitte. Lihtsalt asi on põhimõttes! Neid pole vaja, juhul kui pole kohustuslik. Ja kuna suurt publikuhuvi pole ja euromängudel eriti "suurepäraselt" ei lähe pole asjal ju sittagi mõtet. Levaadial ka pole nimesid! MaagTammekal on.
Ausaltõeldes, kes siin meie Eestitasemel,Meistriliigas(Esiliigas) enda meeskonnale nimed trükivad, on nats naeruväärne, sest nendega pole midagi teha, peaasi et number on!
Levadial küll on.Kommentaar
-
See on nüüd küll vale suhtumine. Sinu mõttest võib järeldada, et ei peaks olema ka tablood, toitlust jne, sest käib vähe rahvast?Kle ega asi ei olene rikkusest, et kas on nimed või mitte. Lihtsalt asi on põhimõttes! Neid pole vaja, juhul kui pole kohustuslik. Ja kuna suurt publikuhuvi pole ja euromängudel eriti "suurepäraselt" ei lähe pole asjal ju sittagi mõtet. Levaadial ka pole nimesid! MaagTammekal on.
Ausaltõeldes, kes siin meie Eestitasemel,Meistriliigas(Esiliigas) enda meeskonnale nimed trükivad, on nats naeruväärne, sest nendega pole midagi teha, peaasi et number on!Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
Asi on ikka veel põhimõttes. Ja tabloot ja toitlustus on kohustuslikud ja neid on pidevalt vaja. Aga nimesid? Kellel neid vaja? Eks tõeline Eesti vuti fänn teab neid nägupidi ka.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
mina olen veel kõvem eesti vuti fänn kui BEAF
tean ilma tabloota tulemusi ja jään ilma söögita ellu
ja kõiki mängijaid nii uusi kui vanu tunnen juba sünnist nägupidi,nii et milleks nimed
vot selline tõeline fänn olen
b-dayKommentaar
-
Ma ei arva tegelikult ka, et pontšikulett on jalgpallis kõige olulisem asi. Aga eilne levadia mäng viskas küll sita ventikasse. Pmst päev läbi söömata - niigi tulin töölt varem ära, et mängule jõuda - kujutasin juba vaimusilmas ette, kuidas ma statkal ühe piruka ja õlle haaran. No huivamdam ja tutkit brat. Sai veel ühe helkurvestiga tegelase käest küsitud, et kus siin bufeee on, et äkki peitsid oma leti kuhugi ära. See vaatas imestunud näoga ja ütles, et magazin zhe ne daleko. (Mis muide ei vasta ka tõele!)We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
. Ja särkide ootamine pole mingi vabandus. Neid on juba ei tea kui kaua oodatud.
Kommentaar