Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pyro tifo
Collapse
X
-
Suht fännide mõnitamine. Kallake siis üle ka need kes lippu või bänneri välja võtavad. Absurdsus. Ja mille poolest need fännid kes oma meeskonda on tulnud ergutama jobud on, bana ?
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKüllaltki keeruline on šveitsi dialektist...Ma ei tea kas ta siin foorumis ainult on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustJobude vastu peabki selliseid meetmeid kasutama.
Leave a comment:
-
Küllaltki keeruline on šveitsi dialektist aru saada aga väärt film vastandumaks klikiahnusest pakatava tavameedia poolt šveitsi ultratest kui kurikaeltest pilti maalivale hirmupildile, fänlusele teiselt poolt vaadates.
Tavalised poisid-tüdrukud, kes on pühendunud oma klubi, filmis Berni Young Boys, fännamisele, kelle vaba aega täidab 24/7 jalgpall ja koduklubi on elus peaaegu esmatähtis.
Ericbana, kes on tegelikult halvem inimene, kas poiss, kes tõrvikuga kellelegi viga tegemata lemmikklubi ergutades vehib või võimur-poliitik, kes annab käsu või täidab käsku otseselt poisi ja tema kaaslaste vastu vägivalda kasutada, kuidas suhtuda inimesesse, kes vägivalda heaks kiidab?
Hea on lõik, kus rongi konduktor imestab, et kõik meedia poolt ajupestud tuttavad küsivad, kuidas ta veel ultrarongist eluga pääsenud on, rääkimata klubi väravavahist Marco Wölfli'st, kes ultrate poolt pakutavat atraktiivset ja fanaatilist kaasaelamist taevani kiidab.
Leave a comment:
-
Lisan omaltpoolt Sektor V püroteema kohta Kalevist veel niipalju:
Antud teguviis, mida 2x tegite, on igati tervitatav nähtus ka sisehallis (senikaua kui ohtlikuks ei saa) ja see on normaalse fänluse subkultuuri lahutamatu osa, mis on koordineeritult koos fänlusega tehtuna ülišeff. See, et sisespordialade fännigrupid meil nii kultuuritud ja saamatud on ning meil klubisüsteeme ei ole, mis lubaks vutifännidel aeg-ajalt ka muud spordiala supportimas käia..mis teha, kurb, aga vähemasti on ka ebaeestlaslikku mentaliteeti siiski osade jalkafännide sisemuses olemas, ning ilma teieta ei oleks Levadiat (WGS), seega hea töö. Keep going!!
Olnuks endal vähegi punti, mine tea, kütnuks ka ehk samuti sauna korralikult kuumaks seal, niiet poleks kellelgi kobiseda. Pealegi, mitmete suust olla kuulnud,et Kalevis olla jahe
Muhhaahaa, ütleks vaid sellepeale, kui lugeda vastukaja delfi, pm, õl jm..see eestlaste reageering ajab suisa naerma. Pussyd ma ütleks. Ultras forever!
Kui vaid teaks, kes seda tegi eksju, paneks või häbiposti ja lükkaks bännid taha. politseiriik. xaxa (parastav naer)
Senikaua, kui vastust välja mõtlete - head nautimust Leedumaalt, jah Leedust kus samal ajal Kalevis toimunud üritusega võttis aset kohalik korvimatsh Vilnius Sakalai - Kaunas Zalgiris
ACAB'it ei ole ja pidu käib mõlemalt poolelt !
Leave a comment:
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustMeie sektoris oli mingi eit (levadik oli), kes peale esimest mängu kirjutas FB's, et Flora fännid on kõige tüütumad tegelased üldse kuna ainult laulavad täiesti kõrist...no ega vabu kohti ju ei olnud kusagil...blondiin jääb blondiiniks. Võib-olla selleks ei läinud ära, et mees oli tal Flora poolt.
johanna @johanna_roots
Flora fännid on kõige närvidele käivamad fännid üldse
Expand
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustSee tädi käis ka minuga õiendamas, et tema ei saa nüüd mängu näha, sest tema koht on täpselt meie sektori taga. Lubas selle suure lipu ise maha rebida veel.
Lisaks olid jube vihased lipu pärast ka toredad Triobeti neiud, kes hakkasid seda juba maha lõikama. Lõpuks kui ma olin nad mitu korda pikalt saatnud, liigutasid nad hoopis ise oma lauakesi natuke vasakule ja mure sai murtud.
Need "eeskujulikud" jalgpallivaatajad kes õpetavad fänne, et kuidas käituma peaks ja kiruvad, et lapsi ei saa kaasa võtta fännide pärast...päris hea eeskuju annavad ähvardamiste ja muu sellisega
Meie sektoris oli mingi eit (levadik oli), kes peale esimest mängu kirjutas FB's, et Flora fännid on kõige tüütumad tegelased üldse kuna ainult laulavad täiesti kõrist...no ega vabu kohti ju ei olnud kusagil...blondiin jääb blondiiniks. Võib-olla selleks ei läinud ära, et mees oli tal Flora poolt.
Nalja tegi ka see, et Kalju leegionäre kippus meie sektorisse ära eksima terve aeg (esimesel päeval ka klubi tegelasi)...ei saagi aru kas oli provotseerimise eesmärgil, et äkki midagi tehakse või ei meeldi Kalju fännid või ollakse lihtsalt vähe juhmakad. Sai Myrgliga päris palju naerdud selle üle kui juhmakas saab olla.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustEDIT: Eriauhind fänluse eest läheb eidekesele kes käis jalkaliidule ja turvaülematele kaebamas, et mingi Kalev otsustas enda sektori tema kõrvale püsti panna ja tema ei saa nüüd rahulikult jalgpalli nautida. Mis sest, et kolmandik kohtadest mujal olid täiesti saadaval.
Lisaks olid jube vihased lipu pärast ka toredad Triobeti neiud, kes hakkasid seda juba maha lõikama. Lõpuks kui ma olin nad mitu korda pikalt saatnud, liigutasid nad hoopis ise oma lauakesi natuke vasakule ja mure sai murtud.
Jalkaliidu rahvale lipp meeldis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustHaha, hästivõtsin äkki vähe šnitti..
Aga, ei mis, sa oled palju järjepidevam, vaevalt mu ühekordset musta huumori törtsakat keegi tõsiselt võtab. Loodan vähemalt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustJa see, et minu postid viivad mõne sepa enekani, on halb...võtsin äkki vähe šnitti..
Aga, ei mis, sa oled palju järjepidevam, vaevalt mu ühekordset musta huumori törtsakat keegi tõsiselt võtab. Loodan vähemalt.
-e- jep, jube inimene olen
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustsüdametunnistus
Leave a comment:
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustNoo, siis on ju alati variant breivikuks kätte minna, kui soov ennast ajalooannaalidesse kirjutada, kindelpauk vähemalt..
Leave a comment:
-
Noo, siis on ju alati variant breivikuks kätte minna, kui soov ennast ajalooannaalidesse kirjutada, kindelpauk vähemalt..
Leave a comment:
-
WHEN YOU ARE GOOD NO ONE REMEMBERS
WHEN YOU ARE BAD NO ONE FORGETS
kui sa oled hea - ei mäleta sind keegi
kui sa oled halb - ei unusta sind keegi
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: